21. Bendeki multiple tint olarak geçiyor, alice rengi.tam bir çilek kırmızısı.dudakta çok kalıcı değil ama verdiği sağlıklı görünüm çok güzel.yanakta kalıcı buldum.alttaki fondöteni bozmadan uygulanabiliyor olması da koca bir artı.yapısı yağ gibi kayıyor desem yeridir.ambalajı sağlam, kolay kirlenen klasik nars ambalajı.dudakta varlığı hissedilmiyor ağır hissettirmiyor.kalıcılık olayı da renkten renge değişiyor sanırım.bendeki yanakta akşama kadar bozulmadı.ancak 200 lirayı hakettiğini düşünmüyorum. muadilleri bulunabilir bir ürün.
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
pellushe, chartshavesoul ve 9 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
catpulp ve rydel bu ürünü almak istiyor.
içerik listesi
| cilt alt tonu: | cool |
| saç rengi: | sarı |
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç tipi: | normal |
22. Elimde g-spot ve orgasm alliklari ile copacabanna highlighter bulunmakta. G spot harika bir gül kurusu içinde altın yansımalar barındırmakta ama dikkatinizi çekerim sim değil. Orgasm ise çok tatlı bir pembe ama bunun içinde kafam kadar sim var, bunu suratınıza sürdüğünüzde tüm yüzünüze sim bulaşmasını baştan kabul edeceksiniz. Aydınlatıcı konusunda yorum yapmak istemiyorum aslında bunun yerine git mac pearl al aşk yaşa yada Mary lou bile bin kat iyidir. Çok sim var ablacım olmaz ki.
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç şekli: | düz |
| yaş: | 31 |
| cilt alt tonu: | nötr |
| alerjik cilt: | hayır |
| saç rengi: | diğer |
| kepekli saç: | hayır |
23. Yurtdışından nars'ın likit allıklarının orgazm rengini aldırmak isterken süpriz bir şekilde elime ulaşan kozmetik itemi. kendisini teslim aldıktan sonra uzun bir süre nasıl kullanacağımı bilemedim. çünkü orgasm rengi devasa simler içeriyor ve bir roman düğününe katılmayacaksanız allık olarak kullanması pek mümkün değil bana kalırsa. sonra bir gün tesadüfen aydınlatıcı olarak kullanabileceğimi keşfettim. o günden beri aydınlatıcı olarak kullanıyorum hoş pembe bir aydınlık veriyor ve ben bu şekilde kullanmayı da sevdim açıkçası.
| ten rengi: | esmer |
| yaş: | 31 |
| alerjik cilt: | hayır |
| saç rengi: | kestane |
| kepekli saç: | hayır |
24. Göz kapağında performansı çok kötü. Hemen çizgilere doluyor. Üzerinden yakın renk far geçiyorum. Yanakta incecik ağırlık yapmıyor. Çok dağıtınca highligter olarak kullanılabilecek kadar simli ama sevdim buradaki duruşunu. Dudağa değinmiyorum bile herkes söylemiş çizgilere doluyor. Balm üzerine simli far sürmüşsünüz gibi
| cilt tipi: | kuru |
| göz rengi: | yeşil |
| yaş: | 28 |
| cilt alt tonu: | nötr |
| saç rengi: | sarı |
| kepekli saç: | hayır |
25. Nars bu rengi bozmuş diye şikayet edip duruyor olmama rağmen orijinal dolce vita'ya en yakın ürün olduğunu düşünerek bir tane multiple stick dolce vita aldım. Tek katta gerçekten de dolce vita'ya en yakın rengi veriyor, yanakta da dudakta da. Fakat tazeleme hatasına düşerseniz mor/plum/fuşya o çirkin yeni formülasyon dolce vita'ya dönüyor.
Tek katta bana eski aşırı beğendiğim makyajımı ve renkleri geri verdiği ve bu yandan yemiş haliyle bile kendime yakıştırdığım tek pembe ruj olduğu için aldım. Yanakta da uygulaması kolay ve kalıcılığını yüksek buldum, rengi de bende doğal ve canlı görünüyor. En kötü ihtimalde allık olarak kullanırım.
Not: iflah olmaz bir olive ten rengine sahip olduğuma iyice ikna oldum son zamanlarda. Kendime yakıştırdığım ruj rengi 10 tane denesem belki bir tane oluyor. Bana yakışan nadir renkleri reformüle ediyoruz diye mahvetmelerine serzenişim bundan.
| yaş: | 36 |
| saç rengi: | koyu kestane |
26. Yeni formülasyon dolce vita rengini 1 ay kullanmış olarak yorumumu güncellemek istedim.
Kullanışlılık açısından çok başarılı, tek ürünle üç iş yapıyorsunuz, yüzde bir uyumluluk sağlamak açısından da çok pratik.
Öte yandan yanakta kalıcılığı düşük, dudağı çöller gibi, göz kapağını da yine hatrı sayılır seviyede kurutuyor maalesef. Dudağa Tek kat sürdüğünüzde o kadar kurutuyor ki, birkaç gün sadece nemlendirici sürerek ancak toparladım.
Altına başka bir rujla kullanıldığında kurutmuyor ama bu sefer de o tek kattaki güzel rengi vermiyor.
Başarısız bir formülasyon, bitince bir daha almam. Zaten pek bereketli bir ürüne de benzemiyor, çabuk bitecek gibi.
| yaş: | 36 |
| saç rengi: | koyu kestane |
27. Tam manası ile çantada taşımalık harika bir şey bu . Işıltılı ama abartısız bir bitişi var, bence de olması gereken budur canlarım.
| cilt tipi: | yağlı |
| saç kalınlığı: | kalın telli |