Sevgili (yazar: leftphalange) in uktesiymiş. Dün alışveriş yaptığım için sözlükte araştırayım dedim ki ilk girdiyi yazmak benim kısmetimmiş :) Bildiğim kadarıyla 10 yıldır bu sektördeler, kibar ve ilgililer. Dün çok istediğim bir parfümün Tester ını kendilerinden aldım. Alırken de güveniyordum ama batch code sorgulamasını yaptım tabii ki :) Ürünüm orijinal ve tarihi de gayet iyi çıktı. Kesinlikle çevreme tavsiye edeceğim bir sayfa oldu.(gizlinot: Görkem karman ın tavsiye ettiği ve takip ettiği bir sayfaymış. )
7 ekim 2017 09:16
7 ekim 2017 09:21
bütün high segment ürünlerimi e parfümleri 3 senedir bu hesapta alıyorum.. yüzde 30 indirimli satıyorlar, hepsi orijinal. zaten tester değilse hepsi loreal barkodlu olarak kutusunda geliyor. çok memnunum açıkçası, makyajtrendi'ne para bayılmıyorum yok yere.
trendyoldaki parfüm fiyatlarıyla aşağı yukarı aynı belki biraz daha pahalıya satıyorlar ancak buna da bir açıklama getirmişler trendyolun parfümleri dubai ürünüymüş ve yüzde 7 esanslı olduğu için koku kalitesi daha düşük oluyormuş. bu sebeple trendyolun daha uyguna sattığını söylüyorlar. ben hiç alışveriş yapmadım ama çevremde buradan parfüm alanlar oldu memnun da kaldılar.
Dün Nars'ın yeni çıkan koleksiyonundan 2 ürün satın aldım GARDROPS uygulaması aracılığıyla aldığım için 5 taksitle de alabildim. (Malum zamlar canımızdan bezdirdi) 1 günde elimde oldu, yine son derece memnunum.
Hemen barkod kontrolü de yaptım. NewYork ikisi de.. Pudra 130 tl, Luster allık ise 145 tl. 1 günde geldi. Burayı kötüleyenlere anlam veremiyorum her şeyinden çok memnunum. Boşuna da sephora'da paranızı çar çur etmeyin kızlar.