1.
Otacının Keratin Arginine serisinin saç kremi. Ama saç kremlerinden farklı özelliği saç diplerine de uygulanabilir olması.
İçindeki bitkisel protein, keratine ve arginine ile saçları onarmayı, parlatmayı yumuşatmayı vadediyor.
İçeriği market ürünlerine göre biraz daha temiz. Paraben ve formaldehit içermiyor.
Ben 2-3 aydır kullanıyorum bu saç kremini. Eğer saçlarınız pişmaniye gibi değilse memnun kalabilirsiniz. Saçı yumuşatıyor ve parlatıyor ama ben güçlendirme adına birşey göremedim.
2.
normalde saç kremi kulllanmıyorum fakat (gbkz: otacı keratin arginine şampuan) ile birlikte set içinde olunca kullanmaya başladım. saç diplerinden saç uçlarına doğru uyguluyorum. saçlarım gür değil fakat uzun ve bu ürünü kullandıktan sonra herhangi bir açıcı kullanmadan saçlarım kolayca taranıyor. saçlara kesinlikle palaklık veriyor. ayrıca fark ettiğim şey şu ki bu kremden sonra saçlarım hem daha geç yağlanıyor hem de saçlarımın dalgaları çok güzel ortaya çıkıyor. yıllardır temiz içeriğinden ve ulaşılabilir olması açısından otacı şampuanlarını kullanıyorum. otacı keratin arginine şampuan ile birlikte bu krem, otacı şampuanları arasında favorim oldu. uzunca bir süre de başka arayışlara girmem sanıyorum.