girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (234)
    • medya (32)

41. Agzindan nazar, goz kalmasi lafiniz dusurmeyen arabesk ve vasifsiz youtuber. Senin vasat hayatinda kimin gozu kalsin ya. Gecen de cok anlarmis gibi millete kariyer danismanligi yapiyordu. Kendi bolumunden mezun olanlar doktorluk avukatlik ve muhendislik haric her isi yapabilirmis. Akademi agliyor suan.

20 haziran 2019 12:35

42. Kendisi gayet etli butlu olmasına rağmen, arkadaşlaaar ben 50 kiloyum bunu şunu onu s beden aldım diye sürekli ve sürekli belirtmesi. Kimsenin vücudunu, kilosunu eleştirdiğim yok ancak insanları göz göre göre kandırmak gerçekten hoş değil.

2 ağustos 2019 19:09

43. kendisini tanımıyorum ama her sol tarafta gördüğümde aklıma düz adam sami'nin karikatüristi cihan ceylan geliyor.

ilgili medya:
    3 ağustos 2019 15:02

44. konuşması eleştirildi diye youtubeda çığıra çığıra dişlerimde işlem var ondan böyle konuşuyorum diye milleti azarlamıyor muydu bu? yaptığım çok ayıp kendi yaptıgının aynısını yapıp seviyesine düşücem kimse kusura bakmasın pardon ama sen bu surat bu fizikle mi insanların dış görünüşünü eleştiriyosun komik kız seni. bide yorumları kısıtlamış gelecek linci yeni idrak edebildi sanırım. aldıgı iphone telefonu elli saat açma videosu çeken tatlı kıs ilaydanın seviyesine gelebilmen için daha çok yolun var kaydırmacalı trendyol reklamlarına devammm

7 ağustos 2019 10:44 7 ağustos 2019 10:46

45. Sürekli herkesin onun nişan konseptini çaldığını söyleyen youtuber. Aynen ceren ilk sen beyaz gülle nisan yaptın. Herkes seni taklit ediyor. Adeta bir trendseter'sın aynen.

7 ağustos 2019 11:01

46. Ben bu kızın bir videosunu görmüştüm birkaç ay önce. Sanırım "hem okuyan hem çalışan bir YouTuber olmak" gibi bir başlığı vardı. İlginç geldi, içimden "aaa ne güzel" dedim saf saf "kim ki bu kız, acaba n'apıyor?". merak edip açtım videoyu. meğer çekime mi ne gidiyormuş da arabasının içinde gözaltı bantlarıyla oturmuş, dertli dertli bir şeyler anlatıyor! Ben de zannediyorum, benim okurken yaptığım gibi hem okuyup hem de part time çalışıyor, işte ne bileyim hem harçlığını çıkarıp ailesine destek oluyor, hem de iş tecrübesi ediniyor... Peh!

Bazı insanlar gerçekten doğru düzgün meziyetleri olmamasına rağmen kendilerini öyle bir sunuyorlar, öyle bir anlatıyorlar ki; (gizlinot: Kendini pazarlamak denir aslında ama niyeyse birden diyemedim :d) dışarıdan bakınca hakikaten de elle tutulur gözle görülür bir iş yapıyor, değer yaratıyor falan sanırsın.Ama yakından bakınca içi boş, booommmboştur. Bana göre de Ceren aynen böyle biri.

Ben sadece kendisini ilgiyle takip eden, yaşı nispeten küçük kitle için üzülüyorum. Çünkü böyle bomboş içerikleri, bomboş insanları takip edip ya kendilerini üzüyorlar (gizlinot: Ben niye böyle değilim, neden bende ondan yok,diye) ya da kendilerine rol modeli olarak Ceren ve benzeri tipleri örnek alıp boş ama renkli hayatlar yaşama hayaliyle büyüyorlar.

Influencer / YouTuber gibi içerik üreticilerinin işinin kolay olduğunu düşünmüyorum, kimseye çamur atmak gibi bir derdim de yok. Fakat bu yeni nesil inf.ların içinde de çok azının işe yarar ve takip edilesi olduğunu savunuyorum. Ne yazık ki Ceren Ceylan da bunlardan biri değil,benim nazarımda.

Edit: gizlinot

8 ağustos 2019 15:55 8 ağustos 2019 15:58

47. Ben bu kıza çok gülüyorum Allah affetsin. Sushi kraliçesi yaptı kendini, onun sayesinde doluymuş mekanlar çünkü videosu 1 milyon 100 bin izlenmiş. bi arada ipek ongun önermişti ülkenin yarısının çocukken okuduğu kitabı bu kadar öz güvenle, sadece o biliyormuş gibi tavsiye etmek. Bilemiyorum yani bi insan hiç mi süzgeçten geçirmez fikirlerini ,ben ne diyorum demez.

10 ağustos 2019 15:04 3 mart 2020 15:48

48. Çok şükür bugün de başkası adına utandık. Cerencim bio na en yakın zamanda founder of sushi yazmanı bekliyoruz.

10 ağustos 2019 16:56

49. Sevgilisine sürekli manitam diyerek kulak kanatan YouTuber.

10 ağustos 2019 21:30

50. "sushiciler eskiden boştu şimdi dolmaya başladı yer bulamadık bunda biraz benim de payım var, sushi videom 1 milyon 100 bin izlendi" şeklinde über aptalca bir story atan ama tepki görünce yalan söylemeye utanmıyor musunuz dediklerimi yanlış yönlere çekiyorsunuz şeklinde deliren vlogger. madem bu kadar tahammülsüzsün bi zahmet egonu törpüle ya. gerçekten nişanlısına sabır diliyorum.

ilgili medya:
    10 ağustos 2019 23:31 18 ağustos 2023 15:37