içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (14)
    • oylar (0)
    • medya (2)

14. Detaylarını bilmiyordum, bebeğim için almıştım ama o da beş ayda filan paramparça oldu. Çok kullanışlı bulmadım açıkçası, çok hijyenik de gelmemişti bana. Çok memnun olduğum bir sentetik süngerim var, eskidikçe Migros'tan alıyorum, bebeğime de ondan aldım.

4 ekim 2017 16:46

13. tam anlamıyla mikrop yuvası. sentetik lifler varken bunu nasıl kullanmaya cesaret edebiliyorlar anlamıyorum. hayvansal ürün olması da cabası.

4 ekim 2017 15:59

12. "doğadaki her canlıyı sömürmezse ölecek" hastalığına sahip insanoğlunun, başka bir canlının cesedini kullanarak tamamen "temiz" olabileceğini düşünmesi şaşırtmadı beni.

4 ekim 2017 12:23

11. ben şok oldum sizlerden bilgileri görünce canlı olduğu araştırınca;

Deniz süngeri; Hayvanlar aleminin, süngerler şubesine mevcut denizlerin diplerinde yaşayan, parlak renkleri ile ilgi çeken, çok hücreli hayvanların en basit grubunu oluşturan bir hayvan türüdür. Deniz süngerleri omurgasız hayvanlardır.

bu bilgiye ulaştım

arkadaşlar konjac sünger zaten aynı işi görüyor iyice bi sürü sitede baktım bir fark yokki.

Canlıymış ya o illa ağzı burnu gözü oluncamı anlıyacağız bu canlıdır diye (gizlinot: üzgün surat)

4 ekim 2017 12:15 4 ekim 2017 12:15

10. O kadar doğaldır ki hayvanın direkt kendisidir bu sünger.

4 ekim 2017 12:01

9. Bodrumda 100 tl ye gördüm. Değmez diye düşünmüştüm ama 6 7 yıl kullanılıyormus. Keşke alsaydım. Ben 1 2 ay içinde yırtılır sanıyodum:(

4 ekim 2017 08:42

8. bunu kullan dünyanın en güzel kızı olacaksın deseniz kullanamam. ellediğinizi düşünün ğğğ kaçın.

4 ekim 2017 03:29

7. fotoğraflarına baktığımda benim için gerçek bir kabus olan şey... insan eline yüzüne nası sürer bunu?

3 ekim 2017 22:36

6. Veganların kullanmadan önce dikkatli olması gereken ürün çünkü süngerler sınıflandırmaya göre hayvandır.

3 ekim 2017 22:33

5. Rossmanndaki fiyatı gerçekten göz dolduruyor. Trendyol'da sanırım aynısı daha uygun fiyata almak isteyen süslüler bir de oraya bakabilirler

3 ekim 2017 21:48

ilginizi çekebilecek benzer başlıklar