sözlükte son birkaç günden beri akışta görünce az önce instagramına baktım ve şu an şaşkınım. ruhsal olarak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
hep teşhirciydi.
yüzüme güvenmiyorum, vücudumu sergilerim cümlesinin gizli öznesi
Dr. Dodo için hayatı boyunca utanç kaynağı olacak bir kıza dönüştü. Herkesin kendi içinde pişmanlık duyduğu, kimseye söylemek istemediği bir ex i vardır ama allah kimseye youtuber olanı denk getirmesin.
Kendisinin neye hizmet ettiği çok açık. Başlarda farkında mı değil diye düşünsem de kendisi "sizin kötü niyetiniz bunlar" açıklamalarından sonra artık gram iyi niyetine inanmıyorum. Pedofili kimseler dünyaya bizim gözümüzle bakmıyorlar. Bizim masum gördüğümüz şeylerin onlar için cinsel çekiciliği var.
Bir kadının ne giydiğine, saat kaçta kiminle ne yaptığına kimse karışamaz. Ama pedofiliyi besleyen bir şeye "giyim kuşamında özgür bırakın insanları, sapıkça düşünen sizsiniz" demek düpedüz ahmaklıktır.
Çekin artık şu çocuklardan ellerinizi, pis zihinlerinizi. Bırakın çocuklar çocuk gibi giyinsin.
Durunun paylaşımlarını ve altındaki captionları bırakıyorum, aklı selim her insanın orta noktada buluşacağına inanıyorum
Surat 36 yaş, surattan altı 3 yaş.
Takipçi kitlesinin yaşı küçük olduğu için bira reklamı almasını hiç hoş bulmadım. O storyleri izleyip ilk fırsatta içmeye çalışacak 14 15 yaşında büyük bir ergen kitlesi takip ediyor duruyu.
Aleyna Tilki, Bahar Candan ve isimleri bilinmeyen, isimleri çok da önemli olmayan kızlardan sadece biri.
Milletin aklıyla dalga geçerek kalitesini belli eden Türkiyenin utanç verici fenomenlerinden biri
ismini burada görünce merak edip arattım. normalde her türlü içeriğe açığım, zaten kimseye karışamam haddime değil ama bu kadın bilerek bir şeyler yapıyor. yaptığı şey de pedofiliye özendirmek sanki...
ayrıca fotoğrafları estetik amaçlı çekimler değil, her gün internet kullanan insanlar olarak neler görüyoruz. bu kadın ayaklarının fotoğraflarını dahi pazarlama isteğiyle link verip durmuş.