aradığım ürün için dermoeczanemle arasında uçuk bir fiyat farkı vardı ve burası daha ucuz olduğundan tercih ettim. ilk kez kullandım bu siteyi. kargom 2 günde geldi, sample yoktu.
2 mart 2019 00:58
2 mart 2019 02:41
25 martta verdiğim sipariş bugün sabah elime ulaştı. Acnecinamide öğrenci paketini 22.90 gibi ekstra ucuz bir fiyata aldım. Skt sorunsuz, paketleme güzel, fiyatlar genele göre daha ucuz. İlk defa bu tarz bir siteden sipariş verdim, herhangi bir sorun yaşamadığım için mutluyum. Acnecinamide yıkama jeli ve jel kremini kullandıktan sonra yorumlarımı da başlığına yazıcam. Umarım dertlerime deva olur, çok önerildi çünkü.
Cuma günü Avene Cleanance Solaire Spf 50 sipariş ettim. yanında avene cleance yüz yıkama jeli hediyesi de vardı. ikisi birlikte 64 tl'ydi ki bu ürün için internette gördüğüm en uygun fiyat buydu, üstelik 50 tl üstü kargo da ücretsizdi. siparişim pazartesi günü elime ulaştı. güzel paketlenmişti, herhangi bir tester-sample yoktu kutuda. ki gerekte yok. ürünü sepete atmadan önce son kullanma tarihi bilgisi için müşteri hizmetleri ile görüştüm. nazik ve açıklayıcı cevaplar verdiler. kısacası ben memnun kaldım süslüler. online alışveriş şansım varken asla eczanelerden fahiş fiyatlara dermokozmetik almıyorum zaten. eskiden mamacım.com'dan alırdım birçok şeyi. ama farmareyon yeni favorim daha uygun fiyatlı bir çok şey kestirdim gözüme ama malum tüketmiyoruz kampanyası...
Geçen gün buradan avene fluid güneş kremi alışverişim oldu.(gizlinot: 55 tl) En uygun 2 fiyattan birisi bu sitedeydi.(gizlinot: Diğeri kırmızı beyaz eczane) alışverişimden, daha öncekiler gibi memnun kaldım. Güneş ürünlerinde alt limitsiz kargo bedavaydı ve yurtiçi kargo ile aras olmak üzere 2 seçenek vardı.(gizlinot: Hala devam ediyor olması lazım kampanyanin) Yurtiçi kargoyu seçtim ve 1 buçuk günde elime ulaştı. 2020 onuncu ay tarihliydi, skt. de sıkıntı olmadı yani. Önceki siparişlerimden birinde de "aldığınız ürünlerden biri stoklarda görünmüyor, bize biraz süre verirseniz 1 hafta içerisinde tedarik edeceğiz" demişlerdi ve 3 günde tedarik edip hemen yollamışlardı. Normalde ellerinde olmayan ürünü satmalarına kızardım ama müşteri hizmetleri çalışanı çok kibar ve ilgiliydi üstelik 1 haftayı da bulmadı zaten tedarik süreleri. Başka yer olsa arayıp haber bile vermezler o kargo da 10 gün sonra elime belki ulaşırdı, en azından erkenden iptal şansı sundular.
Sktsi 1 yıl geçmiş ürünü bana yollamislar. Farketmeden kullandim tabi, iade de edemiyorum. Mesaj attim cevap da vermiyorlar. 50 liram çöpe gitti resmen. Pismanliktir, alisveris yapmayın burdan.
kesinlikle uzak durulması gereken online dermokozmetik satış mağazası. eksilerine nerden başlasam bilemiyorum. en büyük falsoları, aldığım ürünlerden birinin batch kodunun silinmiş olması ve ürünlerimin faturasız yollanması. koliyi açığımda ilk işim ürünlerin batch kodlarını kontrol etmek oldu. nuxe'un 3 al 2 öde kampanyasından faydalanmıştım ve başka sitelerde belirtilmesine rağmen burada yazmadığı halde kutuların barkodları kesilmiş halde elime ulaştı. bu aşamada neyse dedim geçtim. uzun zamandır nuxe'ten bir şey almıyordum ancak eskiden aldığımda skt'nin de yazılı olduğunu biliyorum. bu ürünlerde yalnızca batch code var, yani ikisinde var birinde o da yok. müşteri hizmetlerine durumu yazdım. her mesaja saatler sonra gelen, karşıdakini salak yerine koyan mesajlar. barkodların kesilmesini açıklıyor bana, diyorum barkodla ilgisi yok sorduğum şeyin bak bu da resimleri dedim yolladım. değişim istiyorum dedim. hala aynı şeyi açıklıyor, barkodlar kampanyadan dolayı kesilmişmişmiş. iyi o zaman hepsini iade alın dedim. faturasıyla geri gönderin dediler. bugün ancak fırsat bulabildim ki ne göreyim. ben faturası kutuya bantlanmıştır diye düşünürken, fatura matura yok ortalıkta. kutunun içinden de çıkmadığına eminim ki oldukça hassasımdır faturalar konusunda. şimdi bunu yazsam eminim yapacak bir şeyimiz yok diyecekler. zaten batch kodun silinmiş olması, faturanın yokluğu artık iyice şüphe uyandırdı bende. falsoları da burada bitmiyor maalesef. ben siparişimi oluşturduktan sonra 4 gün geçti aradan, sitede hazırlanıyor görünüyor. sonra kendilerine yazınca sağolsunlar takip kodunu paylaştılar. yurtiçi kargo seçmeme rağmen aras kargo ile gelmiş ve ben sormasam geri dönecekmiş -keşke bıraksaydım da dönseydi-. kargo paketine de telefon numaramın sonunu 1111 şeklinde girmiş pek özenli farmareyon, kargocular da bana arayıp ulaşamamış, not düşmüşler numara yanlış diyen. bu kadar şeyin bir arada ters gittiği başka hiçbir satış platformu daha görmedim, kimse de bir daha görmez umarım.
La roche posay’ın güneş kremlerinin fiyatı en uygun burada olduğu için tercih ettim. Pazar günü verdiğim sipariş dün öğlen elime ulaştı. Paketlemesi gerçekten çok güzeldi. Fakat herhangi bir tester göndermemişlerdi ki özellikle zonetanin tedavisine başladığımı ürünlerimi değiştirmek istediğimi buna göre tester göndermelerini rica etmiştim. Fiyatından dolayı tekrar tercih edebilirim fakat aynı fiyatlı bir ürün farklı sitede olursa tercih etmem.
muadillerine göre fiyatları daha düşük oluyor. caudalie markasından tonik aldım burdan, buradaki olumsuz yorumları okuyunca baya şüphe oluştu tabi kafamda. daha şiparişim hazırlanırken son kullanma tarihi yakın olan ürün göndermemelerini kontrol edip iade edeceğimi sipariş notuna yazdım. ürün gelince de batch code u caudalie markasının resmi sitesinden müşteri ilişkilerinden kontrol ettirdim., bir sorun yoktu. bu sitelerden alışveriş yaparken dikkatli olmakta fayda var.
20 temmuz 2019 14:22
20 temmuz 2019 14:25
az önce bu siteden sipariş ettiğim ürünü teslim aldım. kısa sürede kargolandı, fiyat piyasanın en uygunuydu ve kremin son kullanma tarihi 2022. tester yok, böyle bir talebim de olmadı. 50 lira üstüne kargonun bedava olması ve 3 farklı kargo şirketinden birini seçebiliyor olmak çok iyi. ben memnun kaldım, şimdi gidip güneş kremlerine bakacağım.
edit: pazartesi akşamı sipariş ettiğim güneş kremi seti de çarşamba günü elime geçti. fiyatı yine piyasanın altındaydı. bu kez tester da istedim ama göndermediler. setteki büyük boy ürünlerin son kullanım tarihi 2021 ve küçük boy ürününki ise 2020.
edit2: sonra farmareyon'dan bir sipariş daha verdim, o da sorunsuz geldi. dördüncü siparişimden önce para puan biriktiğini gördüm ama hediye çekine dönüştüremedim. puan kullanamasam da ürünleri buradan alacağım çünkü fiyatlar uygun.
edit3: dördüncü siparişim de salgın ortamına rağmen çok kısa sürede elime ulaştı. ürünler taze. tester yok. fiyatlar uygun.
29 temmuz 2019 10:51
17 mayıs 2020 21:59
Açıkcası bu siteden çekinerek alışveriş yaptım ama bundan sonra bütün dermokozmetik alışverişimi burdan yapacağım. Burdaki fiyatlardan daha uygun olmayı bırakın nerdeyse hiçbir dermokozmetik sitesinde aynı fiyatlar bile yok. Bu yüzden skt ve orjinallik konusunda çok çekingendim ancak bildiğiniz gibi biodermalar puanlı ürünler ve gelir gelmez puanlarımı hesabıma yükledim, hiçbir sorun yaşamadım. Bu şekilde orjinal olduğuna emin oldum. Skt tarihi ise 01/21 şeklinde gönderilmiş. Acnecinamide setin skt 09/21, avene güneş kremi ise 10/20. Kargo da oldukça hızlıydı. Pazartesi sabah verdiğim sipariş yurt içi kargoya rağmen çarşamba günü elime ulaştı. Olumsuz tek yanı paketlemeyi pek sevmedim, baloncuklu poşete sarmadan direk kutuya koymuşlar. Benim aldıklarımda kırılacak ürün yoktu ama o tarz bir şeyler alırsanız sipariş notuna mutlaka yazın güzel paketlesinler. Kutuda tester da yoktu ama diğer sitelerle ciddi fiyat farkı olduğu için beni pek mutsuz etmedi. Benim gibi çekindiği için alışveriş yapmayan varsa ben tavsiye ederim.