girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (127)
    • medya (28)

101. Gun gectikce daha da arabesklesiyor, gun gectikce daha da cringelesiyor, gun gectikce daha da gorgusuzlesiyor.

5 ocak 2021 00:29

102. Bu kızı birine benzetiyorum sürekli ama ismi aklıma gelmiyordu. Şimdi buldum. Aşkı memnu cemile resmen.

Tanım yapmadan geçmeyelim gelinlerin tatlı telaşı üyesi bir influencer.

6 ocak 2021 00:12

103. Tam trendyol siparişlerini gösterirken arkadan bir ses

- Hayatım bir şey aldığında faturayı şirkete kes diyorum sana aaaaaa (gizlinot: Korkma duyduk hepimiz tamam)

Ardından story silinir sesi kapatılarak tekrar atılır

10 ocak 2021 01:40

104. Şu saatte başka uğraşacak işim olmadığından yazasım geldi. Daha önce hiç bir youtuberı takip etmiş, kanalındaki videoları izlemiş birisi değilim. O yüzden hiç kimseyle kıyaslama yapamicam.

Bir gün söz videosu önüme düştü, merak ettim açtım izledim. Sempatik bıcır bıcır bi kız gördüm. Sonra kapattım gitti, bi daha izlemedim. Aradan zaman geçti nikah videosu denk geldi, onu da izledim. Güzel de bulduğum bi kız oldu, benden yaşça bayağı küçük olmasına rağmen merak ettim ve ilk kez bir youtuberın kanalındaki çoğu videoyu izledim. Pandemi sürecinde evde bi şeylerle uğraşırken özellikle vlogları beni çok eğlendirdi. Ama izlerken değişimini de fark ettim. Araba alması ve nişanlanması halinde tavrında değişiklere yol açmış gibi geldi. Yine de çok itici değildi hala sevimli gelen bir tarafı vardı. Ama evlendikten sonraki hali hiç hoşuma gitmedi. Bi kere o yaşta olması gerektiği gibi gözükmüyor asla, 10 senelik ev hanımı gibi davranıyor, evine gelen misafirlere davranışları hoşuma gitmedi, eşiyle aldıkları arabayı ballandırması, o dudağını soktuğu haller bile sinir etmeye başladı. Yüklediği videolar bile boş geliyor artık, sırf çekmiş olmak için çekilmiş o kadar belli ki yani. Bazen gelen yorumlara bakıyorum onu örnek aldığını söyleyenler var ben mi anlamıyorum neyini kim örnek alıyor acaba. 13-14 yaşındaki kitleden bahsedilirse okey, onun dışında kim neyini örnek alıyor olabilir? Neyse bi dönem boş zamanlarda eğlendirmişti, ama artık izleyeceğim biri olduğunu sanmıyorum. Umarım büyüdüğünde pişmanlıklar yaşamaz.

16 şubat 2021 02:06

105. Yatak odası dışında evini beğendim. Fakat ev küçük ve eşyalar sadece o eve göre. Başka bir ev alırlarsa bu eşyalardan bir kısmını ya tekrar düzenleyecek ya da kullanamayacak diye düşünüyordum ki üstteki süslüm kira demiş çok şaşırdım. Bu kadar masraf, emek harcanacaksa bence kendi evini alıp onu yaptırmak daha mantıklıydı. Güle güle otursunlar.

7 mart 2021 00:08

106. Ev kiralık değil, satın aldılar diye hatırlıyorum eski videolarından. Bence çok eşya doldurmuş evini. Bir de benim aklıma çocuk olursa ne olacak sorusu geldi. Sanırım evi değiştirecekler o zaman. Böyle bir odayı komple giyinme odasına çevirmek için evin 3+1 olması lazım bence. Bir de kendisi küçük daha. Neden böyle kadın kadın havalarında çözemiyorum gerçekten. Kendisinden 10 yaş büyük ve evliyim. Çocuğum da var ama asla böyle tavırlarım yok. Yakışmıyor kendisine. Zaten istemesen de büyüyeceksin Fatmacım.

7 mart 2021 00:48

107. Evlendikten sonra hanımağa triplerine girmiştir. Sesini bile kalınlaştırarak konuşuyor, her şeyi tek ben bilirim havaları, üstten ablaymışçasına konuşmaları...

bir de bir videosunda "ben başka başka erkeklerle takılan kızlar gibi değilim tavrım erkeklere belli, flört sevmem" demesi... yani ben anlayamadığım yaşı genç kadınların flörtleşmesi/yeni erkekler tanımasına neden laf ediyor? Mantıklı olan hata yapa yapa ve başka erkekleri tanıyarak doğru insanı bulursun zaten. içinde ukte kalmış kendisinin galiba. Tam bir buldumcuktur. 20 yaşındadır.

7 mart 2021 01:12

108. atlaya atlaya 1,5x hızda izledim ev videosunu. niyeyse çok sıkıldım evinden. renk tonları ve uyumlarına sözüm yok ama bi olmamışlık sezdim. eşya çokluğu olabilir diye düşünüyorum. ev küçük diye her noktasını bi şekilde avantaja çevirmeye çalışmış anlıyorum ama beni boğdu. tarz ve zevk meselesi işte, ben olsam bu kadar doldurmazdım daha sade dekore ederdim herhalde.

8 mart 2021 00:26

109. Attığı instagram hikayelerine bakın arkadaşlar. Trendyol ürünlerini 2-3 Tl'den almış. Görünce şok geçirdim. İndirimli aldıklarını biliyordum ama bu kadarını düşünmemiştim. Bundan sonra asla link mink kaydırmayacağım. Bu nedir ya? Benim tek aldığım ürün fiyatına onlarca ürün almış. Kendimi aşırı enayi hissettim sayesinde sağolsun. Soranlara da fiyatları, sistemden kaynaklı olabilir demiş. Aynen canım kesin öyledir. Keşke ben de sistemden kaynaklı 2 tl'ye tshirt alabilsem aa

ilgili medya:
    8 mayıs 2021 03:05 8 mayıs 2021 03:22

110. Defalarca kez giydiği ürünlerin etiketini kesmeden hiç kullanılmadı diye dolap hesabına yükledi bugün kıza asla anlam veremiyorum sürekli bir gaf sürekli bir yanlışlık var olmuyor yani ne yapsa eğreti duruyor tüm şortlu etekli kıyafetlerini bacaklarını kırparak yüklüyor bir şeyleri asla olduramıyor yani trendyoldan bedava gelen ürünleri giymiyor satıyor onları sattığı gibi başka markalarda giymiyor üç beş kıyafetle sezon kapatıyor kimi influnce ettiğini anlayamadım influncerlar giyecek gezecek önerecek bizde ilham almayacak mıydık Fatmanur influncer mı şimdi ha bir de tam kapanmanın olduğu her gün dışarıya çıkıyor geziyor Gizem Güven ile çektiği videoda insanların gençsin yeni evlisin biraz gezin tatil yapın diye yorum geldiğinde aşağılar bir tavırla sizin pandemiden haberiniz yok mu televizyonda mı izlemiyorsunuz diye tepki göstermişti ama şuan bakıyorum her gün annesi ablası arkadaşları sürekli yasak saatlerinde birilerinde fatmanurun televizyonu bozuldu galiba

15 mayıs 2021 18:02