mobilya alıyorken trendyol yerine kullandığım site. trendyolda öne çıkarılmış sunta görmekten midem kalktı. düzgün mağazalarla anlaşmışlar, kaliteli mobilya bulmak çok daha kolay. bazı ürünlerde trendyola kıyasla ciddi indirim de oluyor.
26 kasım 21:32
26 kasım 21:35
9 aylik hamile kadinla acilan 2025 sovu benim icin efsaneler arasina girmistir. female empowerment tam olarak boyle bir sey. bircok kadin hamilelikte ve sonrasinda kendini seksi hissetmiyor. bence harika bir mesajdi. gecen seneki showa gore kat be kat guzeldi. bence iki senedir en kotu kismi trans model kullanmasi. bir suru daha cok hak eden model varken gidip alexi angel yapmasi cok yanlis. body positivitye katiliyorum her cesit kadin gormek guzeldi. ama alex consaninin ne vucut tipi ne yuzu ne de hareketleri vs showuna yakismiyor.
22 ekim 12:53
22 ekim 12:53
İnsanların alışveriş yapmamaları konusunda uyarılması gereken site. Hangi ülkeden getirdikleri belli olmayan elbiseleri etiketlerini kesip satıyorlar, teslim süresi 1 ayı buluyor. Bu konuya yönelik mail attığınızda sizinle irtibata geçen kişi oldukça laubali, şikayetvarda da birsürü insan şikayet etmiş hepsine de zorla yorum sildirmişler. Kısacası kalitesiz ne olduğu belli olmayan şeyleri yüksek fiyata satan uzak durulması gereken alışveriş sitesi
Bella'm noldu sana saçlarını Bağcılar'da mı açtırdın hemennn kendi saç rengine donuyosun bozuşuruz.Kız 10 yaş atmış ya nerde bunların imaj maker'ları?
Bu arada Candice de hiç yaşlanmıyor inanılmaz güzel gorunuyor.İzlemedim,fotoları gördüm.
bu sabah hemen 2025 şovunu izledim. 2024 şovuna göre çok daha iyiydi, evet, üstelik twice'ın olması pink kısmını biraz daha dinamik hale getirmiş. fakat bir önceki girdideki süslüme katılıyorum: vs geleneklerinin sırf inclusive olunacak diye bozulması benim de hoşuma gitmiyor. inclusive ırklar bazında olmalı, vücut tipi bazında değil. bu bir şov, defile şeklinde bir şov. oraya seni beni çıkarsan aynı şekilde yürüyecek kadınları izlemek için yapılmıyor. 5 sene önce inclusive olmadığı için eleştirildi ve bazı finansal sorunlar yüzünden birkaç sene yapılmadı ama geri döndüğünde de eski etkileyiciliği kalmamıştı. vs fashion show diyince şöyle vauv yaptıracak etkileyici modeller, işveler, cilveler ve görsel şölen bekliyorum, maalesef son 2 senedir bunu asla veremedi.
Bebeklerin saçlarını süslemek, daha derli toplu görünmesini sağlamak amacıyla kullanılan tokalar.
Gür saçlı doğan bebekler bu konuda oldukça şanslı.
Bebeğim saçsız olduğu için Ankara’da saçsız bebekler için klipsi uygun, kafasını acıtmayacak tokacı arayışındayım fakat bulamıyorum.
Aynı anda Aksesuarlar ve giyimde tek marka giyme eylemi. Sanırım ilk kez başıma geliyor ve cringe olduğunu düşünüyorum. Nedenini bilmiyorum.
Bu sabah gözlükten botlara tam kombin burberry giydikten sonra -sadece sevdiğim parçaları gitmiştim, tamamen tesadüf- “çok cringe oldum” diyerek trençkot, ayakkabı ve gözlüğü değiştirdim. Tek tek çok bayıldığım, sürekli elimin gittiği garanti parçalar, kombin olarak da uygunken hepsinin aynı marka olması sponsor giydiriyormış gibi hissettirdi. Sabahtan beri bu garip durumu düşünmekten kendimi alamıyorum.
Benim icin gercek luks bu markadir. Olmeden bir takimini giyebilmeyi cok isterim.
sanırım en overrated parfümleri üreten marka. ünlü olan lost cherry, bitter peach yada ombre leather tarzı parfümlerindense neredeyse hiç konuşulmayan ama mükemmel bir bebek pudrası kokusu olan rose d'amalfi, bence bir başyapıt.
herkesin çok konuştuğu, sürekli paylaşımını yaptığı parfümlerini değil diğer parfümlerini deneyimlemenizi tavsiye ederim.
Miss dior parfüm istiyorum, evet pahalı ama almama sebebim migren. Senelerdir parfüm sıkamıyorum, koku hassasiyetim çok fazla. Bir kokuya 10 dakika maruz kalsam o günüm mahvoluyor, ama belki odamda o güzel süslü şişesini görmek için alırım.