1. Rare beauty likit allıklardan almamak için hayli direndim çünkü ülkemizde yurtdışı fiyatının yaklaşık iki katı ve likit ürün; 1 sene içinde bitiremezsem ürün bozulabilir verdiğim para içime oturur diye düşündüm. Sonra güzel bir indirimden loreal’in iki rengini edindim, uygun bir fiyata geldiğinden hevesimi alırım bitmezse de dert değil diye düşündüm. İyiki de öyle yapmışım. Bende 635 ve 630 renkleri var. Makyajda deneyimli ve becerikli olduğunuzu düşünmüyorsanız 635 ten uzak durun, fırçanın ucuyla minnacık dokundurup hemen dağıtarak kullanmak gerekiyor, eğer iyi ayarlanmazsa esmer tende bile palyaço gibi duracaktır. Kırmızıya dönük bir koyu pembe. 630 ise her ten rengi için ideal nötr yansımalı bir pembe rengi. Oldukça soft bir renk çok doğal duruyor, 635e göre biraz daha fazla ama asla çok fazla değil (fırçanın büyük kısmıyla büyük nokta olarak değil ucuyla 2-3 minik pıt olarak) dokundurarak dağıtınca güzel oluyor. Anında sabitlenip akşama kadar kalıyor, üstüne toz allık geçmediğim halde. üstelik tiktok ta baktım yüzde duruşları charlotte pinkgasm rengiyle aynı.
Kime öneririm; bütçesi kısıtlı ya da makyaja çok harcamayı tercih etmeyen, yine de kaliteli kalıcı bir likit allık edinmek isteyenlere.
Edit: Arkadaşlar ben bu allıklara bayıldım. Yaz makyajımın demirbaşı oldular. Tatile gittim, plaja giderken güneş kreminin üstüne sadece bu allığı ve gül kurusu bir ruj sürüyorum yüzümü çok canlı gösteriyor ve aşırı doğal duruyor güneşten yanmış gibi. Dışarı çıkarken de aydınlatıcı baz üstüne sürüyorum. Üstelik çok pratikler çantaya atıp çıkmalıklar, parmaklarla çok güzel dağılıyor. indirimlerde 400 bandında oluyor ve tam fiyat performans, high end ürün performansı veriyor.
hollygolightly