girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (75)
    • medya (0)

51. lisedeyken aşırı derecede tüketiyordum, iki paketi aynı anda yapmışlığım var... msg sayesinde bağımlılık yapıyor. suyu süzülebildiği için hazır soya soslu olanının hepsinden güzel olduğunu düşünüyorum. artık o kadar sık yemesem de-gıda mühendisi olacağım ben farkındalığı geldi- arada canım çekiyor. hiç yemediyseniz denememenizi tavsiye ederim. zarar.

26 eylül 2020 10:35

52. o bardakta 2-3dk.da hazırlanan noodlelar bana hiç doyurucu gelmiyor. sadece sebzelisini denedim bugüne kadar. diğer türlerini hiç denemedim. en doğalı sebzeli olandır gibi düşündüm nedense. önceki girdiden öğrendiğim kadarıyla da tavuklusu filan veganmış zaten yani tavuk yok içinde. haklıymışım demek ki bi yerde.

27 eylül 2020 10:27

53. Üniversitenin ilk yılında sürekli yediğim ve yurt odasında kahve makinesinin içinde pişirdiğim bir yiyecek. O kadar çok yedim ki artık kokusunu duyunca midem bulanıyo

27 eylül 2020 11:56

54. Tanım çabuk noodle

Gurme serisinden soya soslu olan kesinlikle denenmeli ve benim favorim.

Bundan önceki favorim ise tavukluydu. Tavuklu seven buna bayılır.

Edit: körili ve spesiyal aldım. Önümüzdeki bir düğünü atlattıktan sonra denerim editlerim unutmazsam.

27 eylül 2020 20:25 29 eylül 2020 16:19

55. Yenilebilir plastik.

27 eylül 2020 23:25

56. Gurme serisi fena değil. Üşenmez sebze, tavuk falan eklenebilirse neredeyse gerçek noodle tadı bile verebilir.

Dipnot. Sadece soya ve köriliyi denedim.

20 mayıs 2021 14:46 20 mayıs 2021 14:48

57. hüüp diye içine çeek beni..

21 mayıs 2021 00:48

58. noodle'ı kötü nudo döver o konuda ama içinden çıkan limonotlu yağın hastasıyım

21 mayıs 2021 01:12

59. bu mereti (gizlinot: meret diyorum çünkü bu bir gıda değil paketli kanser)aylarca yemezsiniz aklınıza gelmez sonra bir gün yersiniz ve art arda her gün canınız çeker. içinde bağımlılık yaratan maddelerden olduğunu düşünüyorum, msg gibi. yediğim için kendime çok kızıyorum.

en güzeli körilisi bu arada.

21 mayıs 2021 02:35

60. körilisine aşığım, bir taneyle doyanı anlamıyorum ben iki sene önce her akşam bir oturuşta beş paket yerdim(gizlinot: ben de normal değilim), yaklaşık iki haftada beş(+) kilo aldım. şimdi 2 paket falan yiyorum yanında başka şeylerle :,) gerçekten bağımlılık yapıyor ve içindeki yağdan (gizlinot: motor yağı gibi) sağlığı elden götürecek bir şey olduğu anlaşılıyor.

Tarifim: önce güzelce 5 dakika suda haşlıyorum makarna gibi ben susuz seviyorum suyunu süzüyorum tamamen. Biraz soya sosu, biraz barbekü ve acı sos ve körilinin yağı, baharatın da yarısını ekleyip karıştırıyorum. Yanına da sosis, nugget gibi atıştırmalıklar ekliyorum bu şekilde hoşuma gidiyor.

Edit: tarif ekleme

21 mayıs 2021 11:40 21 mayıs 2021 15:44