içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (23)
    • oylar (7)
    • medya (1)

23. Turuncu olanın etkisi bende 0'a yakın olan köpük. Herhalde saçlarım sarıya boyanmaktan çok yıprandı artık dalga tutmuyor diye düşünüyordum. Urban'ın köpüğüne geçmemle farkettim ki sıkıntı İsana köpükteymiş. Ucuz ama bir işe yaramadığı için alınmaz

23 kasım 2023 23:02

22. boyalı saçlar için olanını satın aldığım saç köpüğü. tutuş seviyesi 4 numara ve gerçekten de çok iyi tutuculuk sağlıyor. akşam saçımı topladığım halde yapış yapış yapmadı 3. günde bile saçım harika gözüküyordu. kesinlikle ağırlaştırıp yağlandırmadı. tam anlamıyla bayıldım, ince telli saç çabuk ağırlaşanlara kesinlikle öneririm

25 ağustos 2021 20:16

21. kıvırcık ve dalgalı saçlar için olanını kullanıyorum, turuncu yazılı olan. kokusu güzel ancak çok kalıcı değil. ayrıca köpük saçı sertleştirebiliyor, az sürmek lazım. bukleleri belirginleştirmek konusunda başarılı olduğunu düşünüyorum, gözle görülür bir fark yaratıyor ve piyasadaki diğer ürünlerle kıyaslandığında fiyatı performansına göre iyi.

7 aralık 2020 03:28

20. Kıvırcık saçlılara özel turuncu renkli ürününü temiz içerikli olmasından kaynaklı almıştım. Tutuş gücü benim için yeterliydi fakat köpüklerin klasik özelliğinden kaynaklı bir süre sonra sönüklük ve kuruluk veriyor. Günlük etkisi var akşama yıkanma hissiyatı oluşturuyor.

1 kasım 2020 21:16

19. rossmanlarda satılan güncel fiyatı 15.99 olan saç köpüğü.

İnce telli düz ve çabuk yağlanan saçlara sahibim ki bu üçünün nasıl bir çile olduğunu ancak yaşayan bilir süslüler sabah duş alıp çıktığımda saçlarım bir kaç saat içinde resmen kafama yapışıyor bu saç köpüğünün mor hacim veren çeşidi sayesinde bu dertten kurtuldum diyebilirim duştan sonra saçımın suyunu havluyla aldıktan sonra kafamı aşağı doğru eğerek köpüğü sürüyorum ve yine bu şekilde kurutuyorum saçlarıma hatrı sayılır bir hacim veriyo gerçekten ve uzun süre (neredeyse gün sonuna kadar ki bu benim için bi mucize) saçlarım hacimli kalıyo benim için tam bir fiyat performans ürünü. Bu üründen önce taft’ın hacim veren yeşil ambalajlı köpüğünü ve nivea’nın köpüğünü kullandım ama ikisi de bende isana kadar etkili olmadı ki isanın fiyatı diğerlerinin yarısından daha az ve zaten sürekli indirime giren bi ürün. Saçı sönük olan ve çabuk ağırlaşanların kesinlikle denemesini tavsiye ediyorum

2 eylül 2020 21:22

18. kullandığım en kötü saç köpüğü. çok büyük bir beklentiyle almamıştım ama bu kadar kötüsünü ilk kez kullandım. yarım saate yakın şekil vermeye uğraştıktan sonra işe yaramayacağını anlayıp tarayıp yapıştırdım saçlarımı. jöle sürsem daha iyi gözükürdü herhalde. memnun kalmadığım ürünleri bir şekilde değerlendirmeye çalışırım ama bunu o kadar sevmedim ki direkt çöpe attım.

21 mayıs 2020 05:42

17. Benim için vaadini yerine getirmeyen rossmann ürünüdür. Saçlarım dalgalı haliyle turuncu olanını kullandım ama çok şekillendirmesi çok zayıf. Verim alamadım.

10 mayıs 2019 14:55

16. uygun fiyatlı olarak tercih edilebilecek bir saç köpüğü.

turuncusunu, morunu ve siyahını kullandım. en çok siyah olan (gizlinot: 5 numara) hoşuma gitti. turuncu ve mor olanlar benim saçım için biraz hafif kaldı, tutmadı. siyahı alırken tereddütteydim acaba saçlarımı kazık gibi yapar mı diye ama korktuğum gibi olmadı. tutuşundan ve şekillendirmesinden memnunum.

yalnız üzdüğü bir nokta var, biraz saçımı döküyor. (gizlinot: :()

7 ocak 2019 02:14

15. çok güzel kokan ama hiçbir işe yaramayan, hiçbir işlevi olmayan köpük.

29 aralık 2018 16:31

14. geçen yıl saçıma perma yaptırdıktan sonra mor,siyah,turuncu olanlarını kullandım.o zamanlar fiyatlar bu kadar uçuk değildi. on liraya aldığım köpüklerin şuanki fiyatlarına bakmayı minik kalbim kaldıramıyor.

16 ekim 2018 14:13