sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (1)
    • medya (0)

    1. ACETYL HEXAPEPTIDE-8 (veya 3) (Argireline)

    Kırışıklık karşıtı bir peptid'dir.

    ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER

    Yüze sürülen kremin film tabakası oluşturmasını sağlar.

    ALANINE

    Et çeşitlerinde, yumurta, fasulye ve kabuklu yemişlerde bulunan ve vücut tarafından sentezlenebilen bir aminoasittir. Epidermal hücrelerle birleşir. Bu özelliği ile dolgun ve pürüzsüz bir cilt elde edilmesini sağlayan iyi bir antioksidandır.

    ALCOHOL DENAT

    Aktif bileşenlerin emilimini arttıran bir çözücüdür. Antimikrobiyal etkisi de vardır.

    ALGIN

    Bağlayıcı ve nem tutucudur.

    ALLANTOIN

    Karakafes isimli bitkiden elde edilen doğal bir üründür. Nemlendirme ve hücre yenileme özellikleri olan kırışıklık karşıtı bir bileşendir.

    ALOE BARBADENSIS

    Onlarca aminoasit, vitamin ve minerali bünyesinde bulunduran bir bitkidir. Nemlendirici olarak kullanılır.

    ALPHA-ISOMETHYL IONONE

    Hoş kokusundan ötürü kullanılır.

    ALUMINA

    Aşındırıcı ve emici özelliği ile daha çok peeling için kullanılır.

    ALUMINUM/MAGNESIUM HYDROXIDE STEARATE

    Emülsiyon stabilizasyonu ve viskozite kontrolü için kullanılır.

    AMMONIUM ACRYLOYDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER

    Emülgatör olarak kullanılır.

    AMYL CINNAMAL

    Yasemini andıran hoş kokusundan ötürü kullanılır. Bitkilerde doğal olarak bulunur.

    ARGININE

    Doğal bir aminoasittir ve hücreler için hayati öneme sahiptir. Doğada et türlerinde, bazı tahıl ve kabuklu yemişlerde bulunur. Antioksidan etki yapar.

    ASCORBYL PALMITATE (Vitamin C Ester)

    Çok güçlü bir antioksidandır. Kolajen seviyesini arttırdığından kırışıklık karşıtı olarak da rol oynar. Palmiye ve mısırdan elde edilir.

    BAMBUSA VULGARIS

    Bambu yapraklarından ve köklerinden elde edilir. Antioksidan ve nemlendirici özellikleri vardır.

    BENZOIC ACID

    Koruyucu olarak görev yapar.

    BENZOPHENONE-4

    Güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucudur.

    BENZYL ALCOHOL

    Korozyon önleyici, koku verici, pH düzenleyici ve koruyucu olarak görev yapar, emilimi arttırır.

    BENZYL BENZOATE

    Çözücü ve koruyucudur.

    BENZYL SALICYLATE

    Koku verici ve UV filtre olarak kullanılır.

    BIOSACCHARIDE GUM-1

    Bağlayıcı ve viskozite kontrolörü olarak kullanılır. Karbonhidratlardan fermentasyon ile elde edilir.

    BISABOLOL

    İltihap ve mikrop önleyicidir. Diğer aktif bileşenlerin emilimini artırır. Papatyadan elde edilir.

    BRASSICA NAPUS (RAPESEED, Kanola/Kolza Tohumu)

    Omega-3 ve Omega-6 bakımından zengin bir antioksidandır.

    BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE

    UV güneş koruyucudur.

    BUTYLENE GLYCOL

    Çözücü ve viskozite kontrolörü olarak kullanılır.

    BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL

    Koku verici olarak kullanılır.

    BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER

    İltihaplanma karşıtı, tahrişi ve güneş yanıklarını rahatlatıcı ve UV ışınları emici özellikleri olan bir antioksidandır. Cilt üzerinde bariyer oluşturarak nem kaybını önler. Afrika Shea ağacından elde edilir.

    C12-15 ALKYL BENZOATE

    Çözücü, yumuşatıcı ve inceltici olarak kullanılır.

    CALCIUM PANTOTHENATE (Pantothenic asit, Vitamin B5 tuzu)

    Metabolizma için hayati önem arz eder. Koenzim-A formasyonu için gereklidir. Epidermisin üst katmanlarının nem seviyesini geliştirir.

    CANOLA OIL

    Bkz. BRASSICA NAPUS

    CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

    Hindistan cevizi yağı ve gliserinden elde edilir. Cilt yüzeyinde bariyer oluşturarak nem kaybını önler. Vitamin, pigment ve diğer aktif bileşenlerin emilimini arttırır.

    CAPRYLYL GLYCOL

    Çözücü ve koruyucu olarak kullanılır.

    CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE

    Temizleyici, nemlendirici ve emülgatör olarak kullanılır.

    CARBOMER

    Emülgatör olarak kullanılır.

    CARICA PAPAYA FRUIT EXTRACT

    Tonik (hücreleri uyaran ve güçlendiren madde) olarak kullanılır.

    CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL

    Nemlendirici olarak kullanılır.

    CERA ALBA

    Krem formuna elastikiyet vermek için kullanılır.

    CETEARYL ALCOHOL

    İnceltici ve emülgatör olarak kullanılır.

    CETEARYL GLUCOSIDE

    Temizleyici, nemlendirici ve emülgatör olarak kullanılır. Hindistan cevizi ve mısır yağından elde edilir.

    CETEARYL ISONONANOATE

    Bağlayıcı, temizleyici ve nemlendirici olarak kullanılır.

    CETEARYL OLIVATE

    Nemlendirici olarak kullanılır. Zeytinyağından elde edilir.

    CHAMOMILLA RECUTITA (Papatya)

    Rahatlatıcı, iltihap ve bakteri önleyici bir antioksidandır. Bir çok faydası vardır.

    CHLORELLA VULGARIS

    İçerdiği aminoasitler ile kolajen dokuyu destekler. Yaşlanma karşıtı, nemlendirici, UV filtresi olarak kullanılır. Yosundan elde edilir. Dermochlorella olarak da anılır.

    CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT

    Ölü hücreleri, fazla sebumu (yağ) ve kirleri ciltten uzaklaştırır. Metabolizmayı hızlandırır, sirkülasyonu arttırır, ciltte bariyer oluşturur. Kırmızı deniz yosunundan elde edilir.

    CITRIC ACID

    Bitkilerde doğal olarak bulunan bir tür alfa hidroksi asittir. Soyucu ve pH düzenleyici etkileri de olan bir antioksidandır.

    CITRONELLOL

    Gülü andıran hoş kokusu için kullanılır.

    COCO-CAPRYLATE/CAPRATE

    Nemlendirici olarak kullanılır. Hindistan cevizinden elde edilir.

    CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL

    Nemlendirici olarak kullanılan bitkisel bir yağdır.

    CYCLOHEXASILOXANE

    Cilde ipeksi bir doku kazandırır. Ciltte bariyer oluşturarak nem kaybını önler. Kırışıklıkları ve ince çizgileri doldurarak dolgunluk ve pürüzsüzlük sağlar.

    CYCLOPENTASILOXANE

    Nemlendirici ve emilimi arttırıcıdır. Besleyici ve çözücü etkileri de vardır.

    DEHYDROACETIC ACID

    Koruyucu olarak kullanılır. Bakteri ve mantar oluşumunu engeller.

    DICAPRYLYL CARBONATE

    Cildi yumuşatır ve diğer bileşenlerin emilimini arttırır.

    DIETHYLHEXYL ADIPATE

    Cildi besler ve yumuşatır, cilt üzerinde bariyer oluşturur. Diğer bileşenlerin emilimini arttırır.

    DIMETHICONE

    Cilt yüzeyinde bariyer oluşturarak nem kaybını önler. İltihap ve kızarıklık karşıtı olarak da görev yapar.

    DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE

    Hücresel enerji deposudur.

    DISODIUM RUTINYL DISULFATE

    Antioksidandır.

    ELAEIS GUINEENSIS (PALM TREE) OIL (Palmiye Yağı)

    Yumuşatıcıdır. Palmiye ağacı meyvelerinden elde edilir.

    ETHYLPARABEN

    Koruyucudur.

    ETHYLHEXYL STEARATE

    Yumuşatıcıdır, cildi yumuşatır ve besler. Bitkilerden elde edilir.

    ETHYLHEXYL GLYCERIN

    Yumuşatıcı ve emülgatör olarak kullanılır. Doğal bir koruyucudur. Bitkilerden elde edilir.

    EUGENOL

    Koku verici olarak kullanılır. Bitkilerde doğal olarak bulunur.

    FRUCTOSE

    Doğaldır, meyve şekeri olarak da bilinir. Su bağlama özelliği sayesinde cildin nemini korur.

    GERANIOL

    Koku verici olarak kullanılır. Bir çok meyvede doğal olarak bulunur.

    GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT

    Rahatlatıcı, kan akışını iyileştirici bir antioksidandır. Doğal, bitkisel bir bileşendir.

    GLUCOSE

    Hücreler için enerji kaynağı olarak kullanılan basit bir şekerdir. Su tutucu, yumuşatıcı ve kokulandırıcı özellikleri de vardır.

    GLYCERYL OLEATE

    Yumuşatıcı olarak kullanılır. Diğer bileşenlerin emilimini de arttırır.

    GLYCERYL STEARATE

    Besleyici ve antioksidandır. Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt yüzeyi elde edilmesini sağlar. Cilt yüzeyinde bariyer oluşturarak nem kaybını önler. Palmiye ve soya gibi bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    GLYCERYL STEARATE CITRATE

    Kolzadan elde edilen doğal bir bileşendir. Emülgatör olarak kullanılır.

    GLYCINE SOJA OIL

    Yumuşatıcı özelliği olan bir antioksidandır.

    GLYCOLIC ACID

    Cildi yumuşatır, ince çizgileri yok eder, kirleri uzaklaştırır ve cilt dokusunu geliştirir. Ciltteki ölü hücrelerin soyulup atılmasını sağlar. Bu özelliğiyle kırışıklıklar, sivilceler ve iri gözeneklere karşı idealdir. Meyve asidi (alfa hidroksi asitler) grubundandır, bazı meyvelerde bulunan doğal bir asittir. Daha çok şeker kamışından elde edilir.

    HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL

    Yumuşatıcı ve viskozite düzenleyici olarak kullanılır.

    HEXYL CINNAMAL

    Koku verici olarak kullanılır. Papatyadan elde edilir.

    HORDEUM DISTICHON EXTRACT

    Cildi korur. Bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    HYDROGENATED JOJOBA OIL

    Bkz. SIMMONDSIA CHINENSIS OIL

    HYDROGENATED LECITHIN

    Bkz. LECITHIN

    HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE

    Yumuşatıcıdır. Bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDE

    Yumuşatıcı ve emülgatör olarak kullanılır.

    HYDROGENATED VEGETABLE OIL

    Cilt üzerinde bariyer oluşturarak nem kaybını önler. Bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    ISOBUTYLPARABEN

    Kozmetiklerde ve gıdalarda maya, küf ve bakteri oluşumunu engellediğinden koruyucu olarak kullanılır.

    LACTIC ACID

    Alfa hidroksi asitler sınıfından, doğal bir asittir. Yumuşatıcı, soyucu, pH düzenleyici ve çözücü olarak kullanılır.

    LAURYL GLUCOSIDE

    Nemlendirici, yumuşatıcı ve temizleyici olarak kullanılır. Bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    LECITHIN

    Kurumuş ciltleri yumuşatır, pullaşmayı giderir. Diğer bileşenlerin emilimini arttırır.

    LIMONENE

    Koku verici olarak kullanılır. Bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    LINALOOL

    Lavanta ve bergamot benzeri aromasıyla koku verici olarak kullanılır. Bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    LINOLEIC ACID

    Yumuşatıcı, tahrişi giderici, temizleyici ve iltihaplanma karşıtı bir antioksidandır. Doğal kaynaklardan elde edilir.

    LINOLENIC ACID

    Yumuşatıcı, temizleyici, iltihaplanma karşıtı özelliği olan bir antioksidandır. Bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    LIMNANTHES ALBA SEED OIL

    Yumuşatıcı ve koku vericidir. Bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    LUPINUS ALBUS SEED EXTRACT

    Kolajen üretimini artırarak cilde dolgunluk ve elastikiyet kazandırır. Bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL

    Bitkinin kabuklu meyvesinden elde edilen kıymetli yağ ve ekstraktı, cilt tarafından kolay emilen önemli bir nem sağlayıcıdır.

    MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE

    C vitamini türevidir. Cildin nem seviyesini geliştirir. Kolajen oluşumunu destekleyerek olgun ciltlerin görünümünü ve elastikiyetini iyileştirir. Aşırı melanin üretimini engelleyerek yaşlılık lekelerini giderir. İltihaplanma karşıtı bir antioksidandır. UV koruma ve hücre onarımı görevlerini de yerine getirir. Bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    MALIC ACID

    pH kontrolü için kullanılır. Doğal şekerlerin fermantasyonundan elde edilir.

    MALTODEXTRIN

    Diğer bileşenlerin emilimini arttırmak için kullanılan bir bağlayıcıdır. Pirinç ve patates gibi bitkilerden elde edilir.

    MARIS LIMUS EXTRACT (DEAD SEA MUD)

    Cilt koruyucudur. Deniz dibi tortularından elde edilir.

    MELISSA OFFICINALIS EXTRACT

    Antibakteriyel ve rahatlatıcıdır. Bitkiseldir.

    MENTHOL

    Sirkülasyonu iyilleştirir, rahatlatır, dezenfekte eder. Nane yağından elde edilir.

    METHYLPARABEN

    Antiseptik koruyucudur.

    METHYLPROPANEDIOL

    Organik glikol’dür. Diğer bileşenlerin çözünmesini ve daha iyi emilimini sağlar. Su tutma kapasitesi sayesinde cildi nemlendirir ve yumuşatır.

    MYRISTYL MYRISTATE

    Doğal bir ester (alkol veya oksijenli asidin bir su molekülü kaybetmesi ile aldığı yeni hal)’dir. Bitkisel yağlardan elde edilir. Yumuşatıcı ve emülgatör olarak kullanılır.

    NIACINAMIDE (B3 vitamini)

    Ciltte bariyer oluşturarak güneşin zararlı etkilerine karşı korur, cilde elastikiyet kazandırır, ton farklılıklarını giderir. Su kaybını önler ve sirkülasyonu geliştirir. Aknenin bıraktığı izleri siler, kırışıklıkları azaltır. Hücrelerin enerji kaynaklarını güçlendirir, iltihaplanma karşıtı ve nem tutucu olarak görev yapar.

    NASTURTIUM OFFICINALE (WATERCRESS)

    Cilt hücrelerini uyaran ve güçlendiren bir antioksidandır. Su teresinin yaprak ve çiçeklerinden elde edilir.

    NYLON-12/6/66 COPOLYMER

    Cildi dolgunlaştırır, ipeksi bir doku kazandırır ve parlamasını önler.

    OCTOCRYLENE

    UVB filtredir. Cilt hücrelerini güneşin zararlı etkilerinden korur.

    OCTYLDODECANOL

    Cildi nemlendirir, besler, yumuşak ve ipeksi bir doku kazandırır. Cildin parlamasını önler. Çözücü ve koku verici olarak da kullanılır.

    OLUS OIL

    Bitkisel kaynaklı bir yumuşatıcıdır.

    OSTREA SHELL EXTRACT (İstridye kabuğu özü)

    Cilt bakımı ve peeling için kullanılır.

    PANTHENOL (B5 Vitamini)

    Cildi besler ve yumuşatır. Yeni hücre oluşumunu destekler ve epidermisin daha dolgun ve pürüzsüz bir yapıya kavuşmasını sağlar. İltihaplanma karşıtıdır.

    PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL

    Yumuşatıcı, koku verici ve çözücü olarak kullanılan bitkisel kaynaklı bir yağdır.

    PENTYLENE GLYCOL

    Çözücü, koruyucu, nem tutucu ve antibakteriyel özellikleri olan bir yumuşatıcıdır.

    PERSEA GRATISSIMA OIL (Avokado Yağı)

    Yumuşatıcı ve antioksidandır.

    PHENETHYL ALCOHOL

    Koruyucu ve koku önleyicidir.

    PHENOXYETHANOL

    Antimikrobiyal koruyucu ve koku vericidir.

    PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID

    UVB güneş koruyucu filtredir. Doğal bir maddedir.

    PHOSPHOLIPIDS

    Hücre zarı yapımında ve enerji depolanmasında kullanılır. Yumuşatıcı ve antioksidandır. Zeytin ve fındık yağından elde edilir.

    PISUM SATIVUM EXTRACT

    Antioksidan ve tonik etkiye sahiptir. Bezelyeden elde edilir.

    POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE

    Cildin nem seviyesini yükseltir ve yumuşak bir dokuya kavuşmasını sağlar. Bitkisel kaynaklıdır.

    POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE

    Nemlendiricidir.

    POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE

    Bitkisel kaynaklı bir nemlendiricidir.

    POLYISOBUTENE

    Nemlendirici ve besleyicidir. Cilde yumuşaklık kazandırır ve cilt üzerinde bariyer oluşturarak nem kaybını önler.

    POLYSORBATE 20

    Besleyici ve temizleyicidir. Meyvelerden elde edilir ve hoş bir kokusu vardır. Diğer bileşenlerin emilimini arttırır.

    POTASSIUM SORBATE

    Koku verici ve koruyucudur. Bazı meyve ve ağaçlardan elde edilir.

    PROLINE

    Aminoasittir. Hücre yenilenmesini ve onarımını sağlar. Hoş kokuludur ve nemlendirici özelliği vardır. Bitkisel kaynaklardan elde edilir.

    PROPYLPARABEN

    Koku verici ve koruyucudur.

    PROPYLENE GLYCOL

    Cildin nem seviyesini geliştirir ve diğer bileşenlerin emilimini arttırır.

    PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL

    Nemlendiricidir. Bademden elde edilir.

    PSEUDOAL TEROMONAS FERMENT EXTRACT

    Çeşitli aminoasitler içeren bir peptiddir. Cildin nemini korur, kolajen ve elastin üretimini arttırır, kırışıklıkları azaltır. Mineral kaynaklıdır.

    RETINOL (A vitamini)

    Vitamin ve antioksidandır.

    RETINYL PALMITATE (A Vitamini)

    Kırışıklık ve akne karşıtı, hücre yenileyici, pigmentasyonu önleyici bir antioksidandır. Bitkisel kaynaklıdır.

    RICINUS COMMUNIS SEED OIL

    Nemlendirici, yumuşatıcı ve çözücüdür. Bitkisel kaynaklıdır.

    SAMBUCUS NIGRA FLOWER EXTRACT

    Cilt hücrelerini uyarır ve güçlendirir. Bitkisel kaynaklıdır.

    SERINE

    Antioksidan özelliği olan bir aminoasittir. Hücre yenilenmesi ve onarımında kullanılır.

    SIMETHICONE

    Yumuşatıcı ve köpük önleyicidir.

    SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA)

    Bitkinin yapraklarından elde edilir. Nemlendirici olarak kullanılır. Hoş bir kokusu vardır.

    SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER

    Cildin parlamasını önler, viskoziteyi ve emülsiyonu düzenler. Cilde yumuşaklık kazandırır.

    SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE

    C vitamini türevi, antibakteriyel bir antioksidandır. Tahrişi ve akneyi giderir, kolajen üretimini arttırır.

    SODIUM BENZOATE

    Bazı meyve ve bitkilerden elde edilen bir koruyucudur. pH düzenleyici ve koku verici özellikleri de vardır.

    SODIUM CETEARYL SULFATE

    Temizleyicidir.

    SODIUM CHLORIDE

    Bağlayıcı, temizleyici ve koruyucudur.

    SODIUM CITRATE

    Koruyucu ve pH düzenleyici bir antioksidandır.

    SODIUM COCOYL GLUTAMATE

    Temizleyicidir. Hindistan cevizinden elde edilir.

    SODIUM HYALURONATE (Hyaluronik Asit)

    Doğal bir şeker türü olup kendi hacminin 1000 katı kadar nemi tutabilir. Hücreler arası boşlukta doğal olarak bulunur ve yıllar geçtikçe miktarı azalır. Dermokozmetik ürünlerle takviyesi yapılmalıdır. Kırışıklıkların giderilmesinde ve daha dolgun dudaklar elde edilmesinde etkilidir.

    SODIUM HYDROXIDE

    pH düzenleyicidir. Organik bir bileşendir.

    SODIUM LACTATE

    Antimikrobiyal koruyucu ve soyucudur. Doğal bir bileşendir.

    SODIUM LAURETH SULFATE

    Temizleyicidir. Hindistan cevizinden elde edilir.

    SODIUM PCA

    Nem tutucudur.

    SODIUM PHOSPHATE

    Korozyon önleyici, pH düzenleyici ve koku vericidir. Mineral kaynaklıdır.

    SODIUM STEAROYL GLUTAMATE

    Temizleyicidir.

    SORBITAN OLIVATE

    Bileşenlerin birbiri içinde çözünmesi ve iyice karışması için kullanılır. Zeytinyağından elde edilir.

    SORBITOL

    Nem kaybını önler ve koku verir. Bitkisel esaslıdır.

    SUCROSE

    Bir tür şekerdir. Su tutma özelliği ile nem kaybını önler.

    SUCROSE DILAURATE

    Bitkisel esaslı bir nemlendiricidir.

    TARTARIC ACID

    pH düzenleyicidir. Meyvelerden elde edilir.

    TETRASODIUM EDTA

    Yumuşatıcı ve koruyucudur.

    TOCOPHEROL (E Vitamini)

    Hücre zarına dahil olan güçlü bir antioksidandır. Balıkta ve yeşil sebzelerde buunur.

    TOCOPHERYL ACETATE

    E vitamini türevidir. İltihaplanma karşıtı, nemlendirici ve güneş koruyucudur. Bitkisel yağlardan elde edilir, bazı besinlerde de bulunur.

    TITANIUM DIOXIDE

    Doğal bir mineraldir. UVA ve UVB filtredir.

    TRIETHANOLAMINE

    pH düzenleyici ve karışım sağlayıcıdır.

    TRITICUM VULGARE

    A, B1, D ve E vitaminleri ile aminoasitler ve lesitin ve içerir. Cilt için nemlendirici ve besleyici özelliğe sahiptir.

    UBIQUINONE

    Koenzim Q10 olarak da bilinen bir antioksidandır. Kolajen ve elastin üretimini arttırarak kırışıklıkları azaltır.

    UREA

    Nemlendiricidir. Cilt hücrelerinin onarımına yardımcı olur.

    XANTHAN GUM

    Bağlayıcıdır. Glikozdan elde edilir.

    VITIS VINIFERA SEED OIL

    Üzüm çekirdeği yağıdır. Cildi yumuşatır ve temizler. Antioksidandır.

    ZINC (ÇİNKO) PCA

    Kolajen ve elastin üretimini destekler. Cilt kızarıklıklarına karşı etkilidir.

    (gizlinot: alıntıdır)(gizlinot: faydalı olacağını düşündüm)

    1 kasım 2016 09:08