ilk kez sipariş verdim bu siteden. fiyatlar diğer sitelere göre daha uygun. kargoları çok hızlı. 4 tane vitamin almıştım, yanına iki tane küçük şampuan tester'ı eklemişler. artık binlerce liralık alışverişe bile tester vermeyen siteleri gördükçe böyle minik jestler beni çok mutlu ediyor. artık sürekli tercih edeceğim siteler arasına girdi.
İlk siparişimi iki gün önce verdiğim ve memnun kaldığım bir alışveriş sitesidir.
Aradığım takviye edici ürünü en ucuza satan yerdi ama hiç alışveriş yapmamış hatta adını bile duymamıştım. Ama buradan yorum okudum, şans vereyim dedim.
Üye olmam sebebiyle 15 liralık puan da tanımlanmıştı, ürünler sitenin ücretsiz kargo sınırını geçtiği için kargo parası da ödemedim. 15 liralık puanı da kullanabildim.
Ürünler 2 günde geldi, daha önce duymadığım sendeo diye bir firma getirdi. Ama cumartesi olmasına rağmen teslimat sağlandı.
Ürünlerin son kullanma tarihleri 2025. Bir de iki adet Vichy'nin göz serumunun testerını koymuşlar. Kısacası iyi bir alışveriş oldu, memnun kaldım.
ilk alışverişimi yaptım ve çok memnun kaldım. (bkz: uriage bariederm cica daily hassas ciltler için jel krem) satın almıştım, en uygun fiyat buradaydı.
ürün hepsijet kargo ike ikinci gün elimdeydi. güzelce paketlenmiş. iki adet the purest solutions sample koymuşlar. ürünün son kullanma tarihi 07/26. bundan sonra da tercih edeceğim bir firma.
31 ocak 2024 12:53
31 ocak 2024 12:53
Ilk kez alışveriş yaptım bu siteden. Bioderma duş yağı(gizlinot: Zaten kullanıyordum şişe bitmişti) ve purest solutions glikolik asit aldım denemek için. Yanına Vichy normaderm phytsolution yıkama jelini hediye olarak göndermişler. Kargo bedavaydı tüm ürünlerde ve üye olunca da %20 indirim verdi. Hepsijet kargo ile de 2 iş gününde geldi. Bundan sonra kesinlikle tercih edeceğim bir site olur.