şu an canlı yayın yapıyor, gece uyuyamamış olacak ki :)
buraları okumuyormuş, çünkü o çok ponçik ve çoook çooook çoook iyi bi insan (!)
Ayy inanamiyorum. insanlardaki şu özgüven beni benden aliyor. Selin sen kimsin ? İnsanlar sözlüğe birşeyler yazacaginda sana mi soracak? Tabi ki de seni eleştireceğiz. Çünkü bize bu hakki sen verdin. Bence insanlara saldirmadan önce otur bi düşün. Neden böyle diye.
Bu da sonunda başladı cırlamaya. Para için öyle bir kurumun reklamını yapıyorsun ama burda seni eleştiren insanlara tahammül edemiyorsun. Üç beş lira verilse sözlüğün de reklamını yaparsın sen. o yüzden fazla ileri gitme şşşşş ;) yarın işbirliği falan yapman gerekirse hani...
Noldumcuk oldun sanki şeker kıs.
Eleştiriyi kaldıramayan bir insan. Bakın hakaret değil,eleştiri. Bir videosunun altına gayet düzgün şekilde makyajında gördüğüm bi hatayı yazmıştım ve bana yok öyle birşey demişti.
Makyajdan anlamasam kusura bakma gözüme paemağım girmiş yanlış görümüşüm dicemde çok barizdi.
Ilk videosunu izledigimde direkt duygu ozaslana ozeniyo demistim. Az once onerilerde cikti son videosuna bakayim dedim. ilgili video subat favorileri 2017. Watsons dedi dislike atip videoyu kapattim ve buradaki yorumlari ve gorselleri de gorunce yazmadan edemedim.
Yahu hala mi watsons?
Guzel bir kiz olabilir o ayri bir konu ama uslup konusunda sinifta kaldin tatli kiz.
(link: https://cdn.suslusozluk.net/gorseller/32209_12485_1494410756_27c3d3.jpg is it a joke?)
E ama yuh yani, babası yaşında Adam. Kız ününe kapılmıştır anlarım da asıl erkeklerin neden hiç utanması olmuyor onu anlamıyorum.
İki reşit insan arasında, kendi özgür iradeleriyle olan ilişki kimseyi ilgilendirmez. eğer iki taraf da memnunsa mutluluklar dilediğim youtuber
10 mayıs 2017 19:41
10 mayıs 2017 19:48
O degil de selin daha gecenlerde sevgilisiyle arabada snap atmıyo muydu ne ara ayrılmış şaşırdım. Eski sevgilisi özcandan daha hoş ve tatlıydı hem. Neyse ayrıldıklarına göre tatlı çocuk beni bul .d