áyna alacagim sizce hangisi? ikea knapper vs karmsund ?

ikisinden birini alacagim ama cok kararsizim. knapperin rengi ve modeli hosuma gitmedi ama daha ucuz bi de daha genis 48cm. genislik önemli benim icin (instagrama fotograf cekiyorum :d) . karmsund model olarak cok hos ama 40cm. hem genisliginden hem de fiyatinin ucuz olmasindan dolayi knapper'i alacaktim ama internette gördügüm bir videoda knapper ilginc bir sekilde daha kücük duruyor?? cok kararsiz kaldim ya sizce hangisini alayim? ikea kapali oldugu icin canli olarak gidip bakamiyorum. fotografi yoruma ekleyecegim beyaz olan knapper (daha genis olmasi gereken), siyah olan ise karmsund

1. (link: https://64.media.tumblr.com/637149af1955f94ea80bbcd0c73d106c/tumblr_o34hz2m7Iv1ue3vjyo2_1280.jpg foto)

4 ocak 2021 16:51

2. 2 yıl önce ev dizerken, karmsund almaya gidip, knapper alıp çıkmıştık. Karmsund çok ağır ve güvensiz gelmişti bana (bağlantı noktaları falan dandik, çerçeve ağır demirden). Knapper'le ikisinin ayna genişliği aynı gibi, çerçeve payını da saymışlar.

Neredeyse 1.80 boyum var, iriyimdir de. Knapper aynadan 20 cm ötede dursam, yansımam tam sığar.

4 ocak 2021 16:59

3. tesekkürler süslüler. bana karmsund daha hos geliyor aynalari da yaklasik ayniysa karmsund alabilirim ama a3 agir deyince yine bi kararsiz kaldim ücnkü aynayi tek basima tasiyacagim arabam yok :d

4 ocak 2021 17:09

4. Süslü yapma taşıyamazsın. Karmsund'u evde bile zor hareket ettirirsin. Knapper aliminyum hafif baya.

Ama ikisinin paketleri de uzunca. Hafif olanı bile arabadan eve zor taşıdık.

Mağazada ödeme yaptıktan sonra, teslimat/taşıma bi şey bölümü var. Götür oraya, parası neyse evine getirsinler. Büyük aynaları, kırılma ihtimali yüzünden online satmıyorlar ya, o bölüm de "taşırız ama kırılırsa mesuliyet almayız" diyor. Ama biz kendimiz taşıdığımıza pişman olmuştuk.

4 ocak 2021 17:19

5. Karmsund masa üzeri minik olanla boy aynası var bizde. Baya memnunum çerçevesi evimin tarzına uyduğu için istiyordum. 173 boyundayım ama eşim de rahatlıkla Sığıyor. Benim hoşuma giden çerçevesinin tasarımı,tasarımının hoi olmasına rağmen çerçevenin yok gibi olması yani ortama erimesi ve göze batmaması (ne demek istediğimi fotoğraftan da anlayabilirsiniz) ve yerden ayaklı değil yere sıfır başlaması.

5 ocak 2021 01:39