çıktığım erkekler cicim ayları geçince benden soğuyorlar?

dolu dizgin çok güzel başlasalar da hep benim yarı yolda bırakılmamla sonuçlandı bu zinciri bir türlü kıramıyorum süslüler fikri olan varsa lütfen kırıcı olmadan söyleyebilir mi

1. Kırıcı olabileceğimiz kadar bile bilgi vermemişsin. Ne desek bilemedim ki... :d

28 haziran 2021 21:53

2. sıkıcı ilişkiler değildi hiç samimi söylüyorum ilk bir iki ay film aşkları gibi ilerliyip ardından yavaş yavaş karşı tarafın benden uzaklaştığına şahit oluyorum iki kere yaşadım bunu üst üste ve artık inancım kırıldı kimse gerçekten sevmedi yani sanırım çok kez sevdiklerini söylemelerine rağmen tabi

28 haziran 2021 21:59

3. Aynı durumu yaşıyorum ama ben ilgisiz olsalarda ayrılmaya cesaret edemediğim için genelde onlar ayrılıyor.

28 haziran 2021 22:30

4. Valla süslü, bi söz var atasözü mü ne bilmiyorum ama " yüzü güzele 40 günde doyarsın gönlü güzele 40 yılda doyamazsın" diye. Benim öz be öz kardeşim senle aynı durumda. Onun sebebi gıcık ve boş bi insan olması ve bunun farkında olmaması. Çok güzel bi kız, boy pos manken gibi, sürekli etrafında birileri, peşinde koşanlar var. Ama asla uzun sürmüyo. Bi kaç ay sonra uzaklaşıyo adamlar. Kaprisli, muhabbeti kısır, çocuk gibi... O da hep neden böyle oluyo diyo, ima ediyorum kırmamaya çalışarak ama yok ne anlıyp, ne kabul ediyo. Belki sen de öylesindir, şikayetleriniz çok benzer geldi. Lan? Yoksa? Ablacım sen misin? Kdkfkfkgl

28 haziran 2021 22:34