çiçeksepetinden erkeğe ne gönderilir? gönderip memnun kaldığınız çikolata veya tatlı gibi bişey var mı?

1. beğeniyor mu peki süslüm? yada sen hiç gördün mü boyutu falan nasıl

8 ocak 2019 21:36

2. Gülen suratlar olan kekten ya da çoğul olan truf çikolata vs. gönderiyorum iş yerinde de ikram edebiliyor böylece

8 ocak 2019 21:38

3. tadı nasıl süslüler bunların

8 ocak 2019 21:40

4. ben 3 -4 yıl önce (link: https://www.ciceksepeti.com/ozel-special-cikolata-kc388934 bu)na benzeyen içinde tam sayı hatırlamıyorum ama sanırım 12 tane çikolata olan bir kutu göndermiştim hatta şansıma benim yanında olduğum bir gün gelmişti ve çok lezzetliydiler ama o gönderdiğim kutuya benzer kutu göremedim. içindeki çikolatalar buna benziyordu ama, kahveli falan vardı içinde memnun kalmıştık.

8 ocak 2019 21:54

5. kek buketinin tadı hiç güzel değil süslüler. bana geldiğinde keki bayat gibiydi, taze halinin de hiç güzel olduğunu sanmıyorum. kaç kişilik ofiste günlerce bitmemişti.

çiçek gönderin süslü? ben erkek arkadaşıma henüz arkadaşken çiçek göndermiştim, çok hoşuna gitmiş ki sevgili olduk (:

8 ocak 2019 22:07

6. ya şöyle doğum gününü zaten akşam kutlayacağım ama o bana göndermişti ben de göndermek istiyorum o yüzden, ama zaten yemekle falan kutlayacağım 100 küsür lira çok geliyor bana çikolata için, 60 lira civarı tadı güzel şekli biraz ağır ortalama bişey düşünüyorum. rumeli çik. çok güzelmiş süslü ama dediğim gibi şuan biraz pahalı. çiçek de daha önce gönderdim ya

8 ocak 2019 22:17

7. Ben eşime bonzai almıştım çok mutlu oldu ofiste budadı falan. Erkek arkadaşlarıma da onu gönderiyorum genelde

8 ocak 2019 22:29

8. 1. Cevaptaki kek buketi o kadar kötü ki çok güzel görünüyor uzaktan ama yakından hem görüntüsü hem tadı çok kötü

8 ocak 2019 22:40

9. Ben 3. Anonim bize denk gelen kekin tadı güzeldi süslüler ya belki tedarikçi ile ilgilidir. Ofise kalpli çiçekli şeylerin erkeğe gitmesi bana biraz garip geliyor erkeklerden çiçek konusunda olumlu yorum duymadım pek ama beğenen de vardır elbette. Bonzai ve çikolata güzel tercih olur bence nitekim kek buketinden de memnunduk..

8 ocak 2019 22:50