çi final bölümü özet geçebilecek süslü var mı?

süslüler ben kitapları okudum. çi'yi de bir süre izleyip bıraktım ama şimdi nasıl final yaptılar merak ettim. bir süslü benüm için hangi karaktere ne oldu yazabilir mi:)

1. Can, duruyu öldürmeye karar verdi müzikalde odasına girdi. Duru silahı başına dayadı, beni bırakmazsan kendimi öldürürüm dedi. Can silahı almaya çalışırken duru bacağından vuruldu ve o haliyle müzikale devam etti sonunda da bayıldı. Can yakalandı hapiste yattı, bilge klinik psikolog oldu cana terapiye gitti hapishaneye. Duru dans eğitmeni oldu çocuklara bale dersi veriyor. Deniz sokaktaki çocuklarla müzik yapıyor. Smk yaşıyor ve özgeyle kavuştular. Can hapishaneden çıkıp kitap yazdı ve hayal olarak duruyu gördü imza gününde orada da bitti

10 mart 2018 10:38

2. Bir de duru vurulunca can yüzükleri bırakıp çıktı ve polise teslim oldu.

10 mart 2018 10:39

3. Yahu can duruyu öldürmeye karar vermedi ki? Öyle bi sey olsa niye bir şans ver diye yalvarsın, vermeyince de o zaman beni öldür desin? Duruyu öldürmek istese her halukarda öldürürdü. Ve polisler geldiği icin değil, durunun gercekten onu istemediğini anladığı icin gitti. Yakalanmak istemese yine yakalanmazdı. Böyle.

10 mart 2018 10:49

4. 4.anonimin dediği gibi can duruyu öldürmeye gitmedi onu ikna etmeye gitti.hapiste yatmadı akıl hadtanesinde tedavi gördü. Can final kısmında imza gününe gelen bir kızı duru yerine koydu aşk oldu. Yanı bir kızın daha başı yanmak üzere. Smk özge birbirlerini buldular. Duru kendi ayaklarının üzerinde hayalini kurduğu dans okulunu açtı. Deniz de aynı şekilde müzik hocalığı yapmaya devam etti.

10 mart 2018 12:14

5. Bilge akıl hastanesinde psikolog oldu

Smk özge kavuştu

Deniz sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı

Duru bacağından bıçaklandı+bale eğitmeni oldu

Can akıl hastanesinden çıkıp kitap yazdı. Birde hep siyah kazak giyen adam beyaz giyinmeye başladı

Vodafonela samsungta totalde ab grubuna iyi reklam yaptı

10 mart 2018 15:13

6. Teşekkür ederim süslüler