çift anadal yapıp iki bölüm birden okumak zor mu sizce?

1. ana bölümünüz hangisi süslüm? edebiyat-grafik tasarım yapan arkadaşım vardı o memnundu mesela. ama hukuk-uluslararası ilişkiler yapan arkadaşım bıraktı.

4 ağustos 2020 22:23

2. birkaç yıl önce yeni bir düzenleme geldi. Çift anadaldan anadalda olduğu kadar tüm kredilerden sorumlu oluyorsunuz. Seçmeli derslerde devam zorunluluğu da varsa biraz zor olur ama üstesinden gelinir çok istenirse ve planlı gidilirse.

Ben 2016 girişliyim çift anadala. Tüm derslerden sorumlu değildim, bölümün kendisi böyle belirlemişti. 4 senede tamamladım. Sosyal hayatım da hiç sıfır değildi aynı zamanda haftada 30 saat mağazada bile çalıştım uzun bir süre.

Minimum bir sene okulu uzatırsınız belki ama istenen bir diploma için bence değer

4 ağustos 2020 22:30

3. Bolumlere bagli, hukuk uluslararası iliskiler gerçekten cok zor. Bir arkadasim ingiliz dili-mutercim tercumanlik cap yapti cok cok zorlanmadan. Yakin bolumler, yatkin oldugunuz bolumler ya da biraz daha kolay bolumlerle yapilabilir bence.

4 ağustos 2020 22:31

4. süslüler ben medya ve iletişim-psikoloji düşünüyorum

4 ağustos 2020 22:53

5. zor, yoruluyorsunuz. ama ben çift anadal yaparken gidip erasmus da yaptım. yani istiyorsanız yaparsınız.

4 ağustos 2020 22:57