çillerim konusunda özgüvenli olamıyorum ?

süslüler çilli insanları görüyorum kendileriyle barışıklar makyajsızken kötü hissetmiyorlar gibi.benimde çillerim var ama bir türlü barışamadım onlarla.sanırım çilsiz de o kadar güzel olmadığım için.instagramda görüyorum kızın çilleri var  ama zaten çok güzel çil onun güzelliğini bozmuyor aksine daha da güzellik katıyor ama ben o kadar güzel bi kız değilim maalesef   sürekli fondöten sürme ihtiyacı hissediyorum.siz çillerinizle nasıl barıştınız? yaş 17 falan da değil bu arada 23 :(

1. süslü ben 18 yaşından sonra alıştım yalan yok. alışma sebebim de instagram oldu sanırım dofkdofod bir ara çilli modeller çok meşhurdu. iyi bir şey herhalde bu yeaaa dedim özgüvenim yerime geldi. bir de bir tane erkek arkadaşım çil manyağıydı, onun da çok etkisi oldu diyebilirim. bence siz de bir an önce barışın. çiller nedense çok seviliyor çünkü :) yahu millet boya spreyiyle sahte çil falan yapıyor düşünsene. sen doğuştan sahipsin. bu arada fotoğraf paylaşırsan yorum yapabiliriz

28 mayıs 2019 19:23

2. süslü bence çiller çok güzel görünüyor ciltte. benim de burnumda ve elmacık kemiklerimin üstünde var ama keşke daha belirgin olsalar diyorum kendi kendime. ben çok beğeniyorum çilli yüzleri. masum ve seksi duruyor bence. mesela fondöten kullanacak olursam çillerimi kapatmıyorum, makyajsız o kadar da güzel değilim ama sorunumun çillerden olmadığını fark ettiğimden beri kendime yakışan makyajları yapıyorum ve çok güzel hissediyorum o zaman.

28 mayıs 2019 19:53

3. Süslü ben de çok sevemiyordum. Artık barıştım gibi. Çevremdeki herkes tatlı gözüktüğünü söylüyor ama ben yine de sevemiyorum. Ama kendimizi sevmek zorundayız barışmak zorundayız yani. Bana sorarsan cildine çok iyi bakarak rengini açabilirsin aha asitleriyle belki. Benim beğenmediğim tek şey bazılarının büyük olup leke gibi durması onlara da aha asitler uygulayarak rengini açmaya çalışıyorum sen de deneyebilirsin eğer leke gibi varsa. Ama miniklerse hiç dokunma derim inan güzel gözüküyorlardır.Fondoten kullanmanın nedeni sadece çillerinse bırak bence süslü cildine zarar da verme. Başka cilt sorunların varsa da onlara yoğunlaş sorunsuz bir cilte çiller daha da güzel durur.

28 mayıs 2019 20:44

4. çilsiz lekesiz bir cildim var kınayla 4 günde bir bütün yüzüme çil yapıyorum süslü. bayılıyorum o görüntüye doğal çilli insanlara çok özeniyorum lütfen çillerini sev eminim sanada çok yakışıyordur.

28 mayıs 2019 20:48

5. Çiller’i geçirecek bir uygulama yok anca lazer yaptıracaksın ve garanti değil. Bu gerceği kabul etsen bence rahatlarsın çünkü bunun yolu yok sen çillerinle yaşayacaksın. Yaşlandıkça ve güneş korumasız dışarı çıktıkça da artacak.

28 mayıs 2019 22:54

6. Süslülerim çok teşekkür ederim çok Harika insanlarsınız gerçekten :) Moralim yükseldi yazdıklarınızı okuyunca

29 mayıs 2019 00:13

7. Sizi çok iyi anlıyorum süslü. Çilleri olmayan insanlar genelde aa neden kurtulmak istiyorsun çok güzel duruyor falan diyorlar ama ben de hiçbir zaman sevmedim çillerimi. Benim kışın sayacak kadar azalıyor ancak yazın ne kadar güneş kremi sürsem de bir sürü çilim oluyor. Yaz sonunda da acnelyse kullanıyorum cildimin üst katmanını soyduğu için çok çok azaltıyor. Ama siz yine de dermatoloğa sorun yan etkisi olmasın

29 mayıs 2019 00:24