çirkin erkekler aldatmaya daha meyilli fark ettiniz mi ?neden böyle acaba?

1. Kendini ispatlama ihtiyacı

11 ocak 2024 12:06

2. Aldatma çünkü aldatanla ilgili, özgüvensizlik, ego sorunu, yetmeme sorunu bu tarz nedenlerden genelde oluyor. Ya da ben bu kişiyi hak etmiyorum, o beni incitmeden ben onu inciteyim bilinçaltı ile.

Maalesef ama aldatılan kendinde genelde arıyor sorunu..

çok yakın iki arkadaşım aldatıldı bu ay.. biri boşanıyor diğeri de ayrıldı. Çok zor bir süreç, ikisi de çirkin erkekler ve kızlarda inanılmaz güzel.. Zorlanıyorum destek olmakta, çünkü özgüvenlerinin içine ettiler bu iki güzel arkadaşımın..

11 ocak 2024 12:12

3. Erkeğin çirkini yok ya olsa dediğiniz gibi bu kadar güzel kızlar bakmazdı .d eski sevgilime bakıyorum orangutan gibi adammış nasıda aşıktım.sözlere kelimelere daha fazla önem veriyoruz.o yüzden ağzı çok laf yapan aldatmaya daha meyilli

11 ocak 2024 12:46

4. Gayet de erkeğin çirkini var hatta kadınlardan daha çok çirkin erkek var. Boş kalmaöalatının sebebi kadınlardaki yamuk yarrak sevdası

11 ocak 2024 13:24

5. valla babam annemi aldattı, gayet yakışıklı bir adamdır. yaşına göre genç durur, sporunu yapar, kaslıdır, metroseksüeldir. kadınların ilgisini çekmek hoşuna gidiyor, karizmatik olduğu için ilgiyi alıyor da. alın size aldatma.

11 ocak 2024 13:36

6. A4 tek kadının sevgisiyle yetinemeyecek kadar özgüvensiz biri aslında. O tarafını size yansıtmıyor ama. Buna sahte özgüven diyoruz

11 ocak 2024 14:17

7. "...kendi kendine duyulan nefret ağır basıyorsa aşkına karşılık bulan taraf (şu ya da bu nedenle) ötekinin kendisine layık olmadığını söyleyecektir. (layık değildir çünkü kendisinden daha iyi birisiyle ilişkiye girmiştir)..."

alain de botton-aşk üzerine

11 ocak 2024 19:03

8. a7 böyle kitap ve düşünürler önerebilir misin

11 ocak 2024 19:41

9. Erkeğin çirkini olmaz iti kopuğu olur kafası yüzünden bu bi halta benzemeyen tipsizler kendini bir bok sanıyor zaten. Gerçekten 10 yıl önce büyüklerimden duyardım, erkekler sevgili yapmak için çabalardı. Kendi hadlerini bilmedikleri için şuan böyleler. Çirkin erkeğe sümüğümü bile atmam

12 ocak 2024 00:11