çirkin olup yakışıklı birini seviyorum ?

bir yandan onu sevmeye hakkım yokmuş gibi geliyor. onu sevebilecek güzel kadınlar varken bana bakması için hiçbir sebep yok. keşke biraz olsun güzel olsaydım… makyajla bile bir şeye benzemiyorum :) patatese makyaj yapınca benden daha güzel oluyo yüzü. içimi dökmek istedim…

1. Yakışıklı ama problemli/travmalı olanlar çirkinlerle olabiliyor. Böyle birini bulabilirsin.

4 haziran 2022 16:32

2. Psikologa git demeyin çünkü kendimi psikolojik olarak çirkin bulmuyorum, basbaya öyleyim. Hayatımda 2 kişiye açılmıştım beğenmemişlerdi 🥲

4 haziran 2022 16:32

3. A1 ifaden amma kötü ya. Çevremde gayet yakışıklı erkek çirkin kız sevgililer var adamların hiçbir psikolojik sorunu da yok. Gayet güzel anlaşıyorlar birinin 2 ay sonra düğünü var mesela. Biriyle sevgili olabilmek için illa sorunlu olması gerekmiyor :)

Ss çirkinim deyip geçme. Illa yapabileceğin bir şeyler vardır. Kutacet stilini değiştirmek, daha bakımlı olmak, doğru makyajı öğrenmek, paran varsa istediğin ameliyatları olmak ve en önemlisi de çirkinim o yüzden çirkin adamlara layığım kafasından çıkmak.

4 haziran 2022 16:45

4. o çok şey istiyordur dediğimiz yabancı ünlü yakışıklı erkeklerin bile yeri geliyor ortalama hatta çirkin denilebilecek kişilerle beraber olduğunu hatta evlenip mutlu mesut yaşadıklarını görüyoruz. sığ biriyse sal zaten zaten iki gün sonra daha güzel biri için seni aldatabilir.

4 haziran 2022 16:51

5. Aşko belki de sana çok yakışıklı geliyordur ama değildir o kadar

4 haziran 2022 16:54

6. Anonim 7 maalesef süslü gerçekten yakışıklı biri bayağı çoğu kişi tarafından beğenilen biri...

Perfume hem çirkinim hem bahtsız bir bedevi

4 haziran 2022 18:24

7. A5 süslü sığ biri olduğunu düşünmüyorum ama herkes güzellikten etkilenir maalesef :(

A6 gariban biz..

4 haziran 2022 18:26

8. Anonim 4 süslü güzelleşmek için yapmadığım hiçbir şey kalmadı maalesef estetik için param yok ;( makyaj olarak o kadar geliştirdim ki kendimi ama o bile yetmiyor ortalama tip olmama bile... artık sadece çirkinlerden hoşlanmaya çalışıcam:""(

4 haziran 2022 18:30

9. Süslü cevabım yok inşallah çok mutlu olursun

4 haziran 2022 19:15

10. Bu kisi özelinde degil ama bence de "guzellesmeye" calisin. Siz cirkinim dediginiz icin bu ifadeyi kullaniyorum yanlis anlamayin. kilonuz varsa kilo verin mesela fiziginize yogunlasin spor yapin beslenmenize dikkat edin yuzunuze yakisan bir sac modeli rengi secin onu kullanin guzel makyaj yapiyormussunuz zaten bir de tarzinizi elden gecirin. guzel fizik guzel giyim guzel makyaj bakimli saclar illaki fark ettirir. Bu arada kisi guzel olduguna inanirsa cevresini de buna inandirmaya baslar diye dusunuyorum :) cok mutlu olmanizi gönülden dilerim.

4 haziran 2022 19:32