çisem çakırın önerdiği güneş kremlerinden kullanan var mı ?

süslüler güneş kremi arıyorum karar veremedim fiyat filan da önemli değil artık. yağlıya dönük karma ve akneye meyilli hassas ve kızarık ciltliyim.

1. cisem onermis midir hatirlamiyorum ama avene fluide oneriyorum ben

5 temmuz 2023 10:39

2. Anon1yüzde duruşu nasıl parlak mı mat mı? Bir de kıyafetlerde sarı leke bırakıyor mu?

5 temmuz 2023 12:34

3. sari iz birakmadi sanirsam kiyafetlerde falan. durus olarak da ne cok mat ne cok parlak. sadece ustune yenilemeden once peceteyle siliyorum, bi sure gecince de bi tik parliyo dogal olarak ciltten dolayi. ustune pudra surulse daha mat bi gorunum olur.

5 temmuz 2023 12:43

4. Lrp yağlı ciltler için olanını kullanıyorum süslü gun içinde parlama yapmıyor, sivilce yapmıyor. Memnunum

5 temmuz 2023 13:16

5. Çisem Çakır önermiş mi onu bilmiyorum ama ahhsbd

5 temmuz 2023 13:17

6. Anon1 avenein rengi sariymis suslum sorun mu sence bu ben zaten sari alt tonluyum beyaz renkleri daha cok seviyorum ama hepsinin rengi sariya donmus askim

5 temmuz 2023 13:30

7. Lrp benim gömleklerin boyun ve dekolteye gelen yerlerini sapsarı leke yaptı ve makinede çıkmadı lekeler :(

5 temmuz 2023 14:44

8. Güneş kremi videolarından çok faydalandım.

5 temmuz 2023 15:28

9. çisem çakır o kadar çok ürün öneriyor ki aralarından hangisinin iyi olduğuna ve etki ettiğine nası karar veriyor anlamıyorum.

güneş kremi konusunda sadece bioderma aquafluide için içindeki filtrelerin çok iyi olduğunu, koruyuculuğunun yüksek olduğunu söylemişti. benim de kullandığım ve sevdiğim bir güneş kremi olduğu için bir güven verdi bana bu. zaten iki yıl önce falan bir eczacının "en iyi suya, tere dayanıklı güneş kremi bu" demesi üzerine kullanmaya başlamıştım. şimdi hiç macera aramadan direk bu güneş kremini kullanıyorum.

5 temmuz 2023 16:00

10. sanırım öneren çisem değildi ama sebamed'i çok övmüştü biri aldım ve kullanamadım. çok kötüydü burada da söylemiş olayım.

5 temmuz 2023 16:01