çisem çakırın burnu estetik mi ?

şimdi çok eski bir videosu düştü anasayfama kendi paylaştığı değil oradaki burnu bana çok farklı geldi. düzenli takip etmediğim için bilmiyorum sormak istedim

1. değil, açılarla ilgilidir

27 ocak 2021 02:09

2. Link vermeyi bilmiyorum ama youtube a cisem cakir member of board yazınca çıkan ilk video. Benim burnumun aynısı videoda normalde böyle durmuyor ne bu ya şop mu dolgu mu ben de istiyorum

27 ocak 2021 02:19

3. değil süslü suankiyle aynı. ışık farklı açıdan gelmiş yana dönünce vs de anlayabilirsin. ben beğeniyorum baya, hatta korelilerdeki ideal burun bu şekilde hafif kemikli. kendisi de Kore'ye gittiğinde Koreli arkadaşlarının ilk burnunu beğendiğini, buna şaşırdığını söylemişti. Estetik yok yani olsa söyler zaten çekinmez

27 ocak 2021 03:34

4. estetikli olabiliecek bir burun değil ki? şuanki halini yandan falan görmemeişsiniz muhtemelen. ama garip bir şekilde çisemde kötü durmuyor. bende öyle bir burun olsa çirkin olurdum ama çisemin ön profilinden burnunun kemerli olduğu falan anlaşılmıyor bile (bence sebebi genel olarak yanaklı olması) yan profilden görünce şaşırmıştım o yüzden ama güzelliğinden bir şey götürmemiş. cidden şanslı bence bu konuda, çoğu kişide kötü durabilecek bir burun.

27 ocak 2021 11:17

5. Benim burnum gördüğüm videodaki haline çok benziyor estetikli durmuyor evet ama o videodaki gibi de durmuyor o yüzden merak ettim dolgu falansa ben de yaptırayım diye ameliyattan çok korkuyorum çünkü. Devamlı takip etmediğim için belki söylemiştir dedim aynıymış demek açıyla ilgili

27 ocak 2021 15:14