çok afedersiniz annem iki gündür ishal, ne yese içinde durmuyor kusura bakmayın sorum için?

kahve-limon, muz, kola bunları denedik ercefuryl diye bir ilaç da içti. yarın sabah doktora gideceğiz ama şu an evden çıkacak durumda değil sık tuvalete gittiğinden, başka bir önerisi olan var mıdır?

1. elmayı haşlayıp yesin.çok geçmiş olsun.

27 haziran 2018 19:01

2. Çok teşekkür ederim hepinize🙏🏼

27 haziran 2018 19:05

3. Haşlanmış patates süslü

27 haziran 2018 19:07

4. 3-4 litre su icmeli. Cunku surekli su kaybediyor Kafaniza gore ilac almayin bide. Hemen Gayta testi yaptirmaniz gerekiyor, amip olmus olabilir. Diskisinin rengi eger tuhafsa cok sikintili.

27 haziran 2018 19:10

5. Haslanmıs patatesi denedik de o da durdurmadı :( yarın sabah gideceğiz hastaneye inşallah dediğiniz şey değildir, teşekkürler bu arada.

27 haziran 2018 19:15

6. Bir çay kaşığı türk kahvesine biraz limon sıkıp tutsun yemek çok zor ama benim hemen kesmişti.

Reflor isimli bir ilaç var kapsül ve toz şeklinde satılıyor kapsül olarak gayet iyi o da hemen geçiriyor toz olanı suda yapiyorsunuz tadı pek içilecek gibi değil ama kapsül olanı tavsiye ederim tabi doktora danışıp içmekte fayda var geçmiş olsun :)

27 haziran 2018 19:24

7. Hastaneye yarın sabah gitmekte ısrarcı :/ bol bol su içiriyorum şimdi biraz daha iyi gibi, tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler 😊

27 haziran 2018 20:51

8. Ors içsin anneniz, sıvı kaybetti. Google a oral rehidrasyon sıvısı yazarsanız nasıl yapılacağını bulabilirsiniz. Geçmiş olsun.

27 haziran 2018 22:55

9. ben de reflor demeye gelmistim ama söylenmis. gercekten ölüyorum sanırken imdadıma yetismisti o ilac.

27 haziran 2018 23:12

10. son anonimim, gecmis olsun demeyi unutmusum. gecmis olsun, umarım bir an önce iyilesir. :)

27 haziran 2018 23:13