çok doluyum süslüler sizle konuşmak isterim?

çevremde kimse yok doğrusu var ama bir kişiye bin kere aynı şeyi anlatmak istemiyorum anonim değilim bu arada bilerek.nasıl başlasam nereden girsem konuya bilmiyorum süslüler yaklaşık 8 yıl biriyle oldum tabii ergenlik zamanları vs derken tam olarak aşk diyemiyorum.kendisiyle 2 yıldır zaten mesafe ilişkisi yaşıyorduk.kendisiyle olmazdı çok uzun ama kısaca fikir uyuşmazlığı diyeyim.olmadı zaten benimle sevgili gibi konuşuyordu ama lafta arkadaştık.isim koymuyordu sadece çok geç farkettim uzun zamandır konuşmuyorduk zaten 1 hafta önce kendisi bir soru için yazdı zaten bahane olan bir soru değil hani böyle bahaneden yazdı diyemeyeceğim.neyse ara ara cevap verdim sonra patladım ona söyledim bana ben seninle oynamak istesem zaten sevgili olurdum bilmem ne dedi.içimi fazlasıyla döktüm rahatladım kendime saplantılı bir aşk yaptığımın farkındaydım.bu yüzden içimdeki tüm kini akıttım zor olsada.bugünde eskiden bana aşık olan kişi yazdı arkadaştık zaten kalbini çok kırmıştım eskiden.neyse süslüler arkadaşca bir konuda danıştı sevgilisiyle kavga etmiş nedeni birazda benim. bana teşekkür falan etti.kavga etme nedenleri hala onu seviyorsun mu demiş bir şeyler uzun bi olay.konuştuk ettik kızla fotoğrafını falan attı.çok garibime gitti süslüler garibime giden zamanında bana çok aşık olan insan bile günüm birinde birine aşık olabiliyor.ben hala yerimde sayıyorum aynı kişiye.onu geçtim içimde garip bi his oldu şu an bu dediğim kişiyle hafif sohbet ediyoruz öyle kıskançlık demek istemiyorum ama içimde garip bi his var hani vay be o bile mutlu hissi gibi aşk meşk değil.bir de birkaç gün önce arkadaşımla konusu geçmişti x çok saf iyi çocuktu acaba hala seni mi seviyor demişti.ben de sanmam ama keşke birine aşık olma hakkımız olsa ona olurdum fakan demiştim bu olayda olunca ni şaşırdım.ne yapmam gerek bilmiyorum şu kafamı çıkartıp atmak istiyorum kalbimle beraber.tek derdim aşkta değil daha başka şeylerde elbet var ama bu 1 hafta o kadar çok şey yaşadım ki mecalim yok hiçbir şeye ne yapmam gerek bu çocukla konuşmam doğru mu bilmiyorum.açıkcası sevgilisi var ve ya bu boşlukta kapılırda aşık falan olursam allah korusun.ya da bu olaydan aşkı geçtim bir şekilde etkilenirsem. bir yandan bana şimdi değil ama bi ara kahve içelim dedi bilmiyorum süslüler...

1. get a life gurl

10 ekim 2020 22:33

2. Geçen dudak sorusunu atan kızı savunduğum için mi bu laflar sonra gelip üstüne kesin şişmansın deyip kilolu insanlara mı laf sokmandan dolayı leş hayatım oluyor çok istesem anonim olur yazardım farkettiysen.

10 ekim 2020 22:35

3. O çocukla konuşmanız doğru değil. Yolunu yapıyor o belli ki senin yüzünden tartıştık ayağına. Sevgilisi olan biriyle bu tarz bir konuşmayı başta ben kendime yakıştıramam. Empati kurun biraz. O kızın yerinde siz olsaydınız sizin konumunuzdaki kız için neler düşünürdünüz? Siz tamamen boşluktan yazışıyorsunuz. Bir şey olsaydı geçmişte olurdu zaten. He size bu şekilde gelen biri başkasına da bu şekilde gider. Güven de olmaz zaten.

Sekiz yıl platonik aşk için çok uzun bir zaman bence. Kaldı ki iki yıl uzaktaymış. Kullanmak istesem sevgili olurdum demiş. Demek ki hislerinizin farkında. Hoşlandığını bildiğin insanla arkadaşlık olmaz. Bu başka bir şey. O çocukla sizin arkadaş olamayacağınız gibi siz de bu çocuğu arkadaş olarak görmüyorsunuz. Bence bu çocukla ufak ufak mesafe koyun ve iletişimi azaltarak kesin.

10 ekim 2020 22:41

4. A1 o soruda hatırlıyorum arkadaş kızı normal bir şekilde savunmuştu siz sonra bu arkadaşa bir sürü laf edip üstüne kilolu insanlarla alay ettiniz bence hiç kendinizi savunmayın.

Gelelim sana süslü buradaki herkes prenses kimsenin aşk hayatında sorun yok ama hepsi anonim olarak soruyor senin cesaretle kullanıcı adının açık olmasına çok sevindim.bende uzun süreli tam olarak senin anlattığın bir aşkı bitirmiştim zor oluyor ama insana dank ediyor o kişinin seni zahirlediği.eski konuştuğun insan hakkında seni çok iyi anlıyorum bende de olmuştu bu his herkes ölüp bittiği insanı bile bir aya unuttu ben hala o kişiyi düşünüyorum diye inan çok oluyor insanda.arkadaşın olsun bırak çabuk unutmanı sağlar yeni insanlar ama kapılma o arayı iyi tut bir de çocuğun sevgilisi varmış hiç o topa girme.

10 ekim 2020 22:42

5. A4 süslü yanlış anladın 8 yılın 5 yılı zaten sevgiliydik platonik değildim.1 buçuk yıl konuşmadım kendisiyle sonra ne yaptıysa tekrar yazdı.bende her defasında inandım işte kendisi çok dindar biriydi kendine göre birini istiyordu.bana seni seviyorum ama olmaz diyordu zaten bende bunu 1-2 yıl farkettim bugünde öyle patladım.haklısınız o arkadaşıma aslında aşık değilim sadece @nurama... süslünün dediği gibi o kişi bile hayatına devam ediyor ben edemiyorum diye.bu arada evet bana yazması benimde garibime gitti kendisini çok iyi tanıyorum öyle aldatacak bir tipte insanda değil.nasıl desem saf o yüzden içinden sinsilik geçmediğini biliyorum.sadece konuşmayı kessem çok mu yanlış anlar ya da ne diyeceğim hiç bilmiyorum.

10 ekim 2020 22:47

6. A1 kendi hesabından yaz ben sana sorulara verdiğim cevapları atayım sende gör bakalım olur mu? :) soruya kaynak yapma da sus

10 ekim 2020 22:50

7. Anladım :) Dindarım diyenlerin bazıları dindar olmayan insanlardan daha dindar degilmiş gibi yaşıyor. Kimi sadece görünürde. Farkli niyetlerdeyseniz gorusmeyin bence. Birini bulsa zaten iletisimi kesecek. O zaman daha zor olur.

O çocuk yazdiginda kisa cevaar verebilirsiniz. Bence yavas yavas mesafe koyun. Saf sandigimiz birçok insan aslında öyle olmayabiliyor. Ne yazık ki.

10 ekim 2020 23:14

8. Anon 1 nasıl bir yazım ve imla gözüm kanadı.

11 ekim 2020 09:35