çok güzel olmasak da bebek gibi sevilebilir miyiz kızlar?

bebek gibiden kastım kendini bebek gibi hissettiren uzata uzata konuşan kızlar gibi değil sevilme değer verilme anlamında benzetme yaptım. sosyal medyada dizilerde ya da etrafta falan gördüğüm o tatlı aşkı yaşayan çiftlerde kızlar o kadar güzel ki algılarım artık kaydı. umutlarım tükeniyor..

1. Seviliyorlar.

28 ocak 2024 21:13

2. Cok guzel değilim, kiloluyum ama kendimi mutlu hissederim, hep mutlu gözükürüm. 30 lu yaşlarıma kadar ben de siz gibi düşünüyordum çok yanlış seçimlerle çok saçma insanlarla toksik ilişkiler yaşadım ama sonra bir adam çıktı karşıma gerçekten bebek gibi sever, deli gibi arzular hepsi dozunda. Mesela makyajımı silmeyi çok sever masaj yapmayı da, ilk başlarda bazen gözü dolardı bakarken sevgiden. İkimiz de oyle supersonik tipler değiliz yüzüne bakilmayacak tipler de değiliz. İşimizde gucumuzdeyiz. Ama şöyle bir durum var yeni nesil de bunu istemiyor. Benim için bizim ilişkimizin tanımı huzur ama başkaları için bu ne böyle mıymıy ilişki de diyebilir. Her ilişkinin dinamiği her insanin ilişkiden beklentisi farklı. Ben şanslıyım beklentileri aynı olan çok aşık bir adama denk geldim. Hasta olduğumda falan benimle ilgilenirken ne kadar şanslıyım diye ağlamışlıgım bile var. Umarım herkese denk gelir.

28 ocak 2024 21:17

3. Ha ayrıca sanılmasın ki o benden çok seviyor ben onun sevmesine bağlandım. Ben bu denli çok sevmesem hayatımızın diğer alanlarında yaşadığımız zorluklara katlanmaz çoktan terkederdim ama öyle bir bütünlük hali var ki daha önce onsuz nasıl yaşamışım aklım şaşıyor.

Kavga etmiyor muyuz tabiki ediyoruz ama ona sarılmadan bir cok şeyi artık atlatamam gibi geliyor.

28 ocak 2024 21:20

4. inan güzellikle alakası yook bi bakıyorsun bebek gibi kızlar aldatılıyor perişan ediliyor bi bakıyorsun gayet ortalama altı tipte bir kadın el üstünde tutuluyor göz bebeği gibi sakınılıyor meseleyi sadece güzelliğe bağlamak büyük acemilik

28 ocak 2024 21:22

5. ortalaMA TIPLIYIM BALIK ETLIYIM. BOYUM DA KISA AMA ILIŞKIM GERÇEKTEN DIZILERDEKI KITAPLARDAKI GIBI. PERI GIBI HISSEDIYORUM.

BU KARŞINIZDAKI INSANLA ALAKALI. ADRIANA LIMANIN ALDATILDIĞI BU DÜNYADA ILIŞKILER GÜZELLIKLE ALAKALI DEĞIL CIDDEN

28 ocak 2024 21:34

6. Güzel değilim ama çok güzel seviliyorum.sevginin güzellikle de pek alakası olduğunu düşünmüyorum.

28 ocak 2024 21:39

7. Ortalama bi kadın olarak 6 senedir bebek gibi seviliyorum. Yani mümkün

28 ocak 2024 21:57

8. agucuk bugucuk

28 ocak 2024 22:05

9. Ben de güzel biri olarak yazmaya geldim. Hiç güzel, mutlu bir ilişkim olmadı. Bebek gibi sevilmedim. İlişkilerim hep karşı tarafın kendisini benden aşağıda görmesi ve bunu kompleks yapıp saldırganlaşması yüzünden bitti.

28 ocak 2024 22:51

10. şu bebek gibi sevilmek kalıbı o kadar sorunlu ki. kullanıp duruyorsunuz. biri sizi neden bebek gibi sevsin abi? size saygı duysun, merhamet göstersin, hoşgörülü olsun, sizi mutlu etmek istesin. bebek gibi sevmesine gerek yok bunları yapınca. siz bir bebek de değilsiniz, koskoca kadınsınız. kimse sizi eğlemek, bebek gibi avutmak falan zorunda değil.

28 ocak 2024 23:10