çok sadık olduğunu düşündüğünüz bir erkek arkadaşınız tarafından aldatıldınız mı? asla yapmaz derken başına gelen var mı?

1. ben... hala inanamıyorum aslında beynimin bir köşesinde hep yapmamıştır aslında şöyledir düşüncesi... kendisi de aldatılmış biriydi önceden. hislerinize güvenin diyorlar ya o gerçekten doğru bu arada.

25 aralık 2020 13:53

2. Sadık olduğunu düşünmediğim kimse asla erkek arkadaşım olamaz. Bir çok kez aldatıldım ve hepsi kendini sadıkmıs gibi gösteren tiplerdi

25 aralık 2020 13:57

3. Nasıl oldu? Neler yaşadınız? Nasıl sadık olduğuna inandınız yani neler yapıyordu sadık olduğunu düşündürtecek hareketleri neydi? Bunları anlatır mısınız?

25 aralık 2020 13:58

4. Sadık olduğunu düşündüğüm tek bir kişi oldu. O da kendisine asılan kadınla uyumuştu.

25 aralık 2020 14:12

5. evet. erkeklere asla güven duymama sebebimdir kendisi.

25 aralık 2020 14:40

6. Ya benim uzun sureli iliski yuruten arkadaslarim bile arada bir bana instadan alev atip yavsiyor ya inanmayin bunlarin hic birine dnwkns iliski icinde de aldatildim evet bi gece oncesinde ruyamda falan goruyordum hep aldatildigimi snwb

25 aralık 2020 14:51

7. Kimseye güvenmeyin +1 bu beni aldatmaz demeyin, yapar. Çok gördüm aşık gibi davranıp yemediği nane kalmayan. Bunlar öyle iğrenç varlıklarki aşık rolü yapmakta üstlerine yoktur, bana çok aşık diye sizi inandırır sonra göt gibi ortada bırakır. Sizi hediyelere boğar, şiirler, ilgi gırla. Özellikle uzun ilişkilerde bunu görüyorum erkekler sıkılıyor ama eldeki bulgurdan da olmak istemiyorlar. tanıdığım biri vardı arkadaşıma yürüyordu -yatağa atabilmek için- sevgilisi olduğunu öğrendim uzun süreli bir de. Bana demişti ki ben aradığım her şeyi sevgilimde buldum zaten kültürmüş kafa yapısımıymış bunlara bakmıyorum :d sikinin derdine düşmüş yani. İğrenç yaratıklar ya

25 aralık 2020 15:31

8. Cok sadık oldugunu düsündüğüm kisi aldattı evet. Sadık oldugunu düsündüren seyler mesela, gizlice telefonunu kurcaladığımda pe*venk erkek arkadasının attığı kız fotosuna "bana böyle seyler atma artık x var gözüm baskasını görmez" gibilerinden cevap vermesi, cocuğun gaza getirmeye calısmasına karsı net bi şekilde terslemesi. Eski sevgililerinin/flörtlerinin telefon numarasını dahi rehberinde tutmaması. Kendisine yazan hesapları engellemesi ya da "rahatsız etme sevgilim var" diyerek tavrını koyması, kuzenleri ve 1-2 arkadası dısında dişi sineği bile takip etmemesi, sosyal medyayı aktif kullanmaması, hic tinder indirmemis olması, bana taparcasına aşık olması, beni 1 gün bile görmemeye dayanamaması, sosyal medyaya fotoğraflarımızı koyması. VE daha aklıma gelmeyen birsürü şey..

Kendime, Hayata, insanlara karşı güvenimi bitiren kişidir kendisi, güven kelimesi bana oldukça yabancı...

25 aralık 2020 18:21

9. Geçmiş olsun a9 ben olsam ben de güvenirdim çok üzüldüm gerçekten böyle yapanlar bile aldatıyorsa..

25 aralık 2020 18:29

10. sorduğum sorunun cevabını tam olarak a9 vermiş aslında. yaşadıklarınıza çok üzüldüm süslü umarım atlatabilmişsinizdir ya da atlatırsınız en kısa sürede ve umarım asla geçmişe özlem duydurmayan çok güzel, tam istediğiniz gibi bir hayatınız olur.

a9 gibi hikayeleri olan süslüler varsa dinlemeyi çok isterim.

25 aralık 2020 18:45