çok tatlısın ne demek erkek dilinde?

mesela birisi ile tanıştınız ilk gördüğünde sizi bunu söylüyor

1. Sikecek

6 temmuz 2023 13:30

2. Benim için güzel değil ama tatlısın demek. Çarpıcı bir güzelliğin yok ama sohbetin iyi elin yüzün düzgün, uyumlusun demek. Tabi sizinki farklı anlamda söylemiş olabilir.

6 temmuz 2023 14:00

3. güzel değilsin ama seks için tatlısın

6 temmuz 2023 14:18

4. kadınsı hatları olmayan yüzü bebeksi güzel olanlara deniliyor. mesela dekolte veya kısa etek crop vs daha kadınsı görünenlere güzel ve seksi bir hatunsun derler. ama daha kapalı kot tshort vs kedili fotolar güzel de olsan tatlı hatunsun derler. ben bunun güzel değilsin anlamına geldiğini düşünmüyorum. bence daha çocukcu hatları olanlara tatlı diyorlar. bu beğenmedikleri anlamına gelmiyor. off boktan herifler için uzun uzun yazdım. hep bu yüzden kaybediyorum. şu erkekleri ciddiye alıyorum her seferinde.

6 temmuz 2023 14:31

5. a6, iyi güzel demişsin de bana çok tatlısın diyen de oluyor güzelsin diyen de. tatlısın diyenlerin hatlarımdan dolayı dediğini hiç sanmıyorum çünkü memelerim de totom da büyük :d

yüzüm bebeksi ve şirin tavırlarım var, ona ithafen söylediklerini düşünürüm hep.

6 temmuz 2023 16:50

6. Eski sevgilimin beni aldattığı dönem ikinci kıza çok tatlısın dediği mesajı yakalamıştım. Travmalarım tetiklendi yine durduk yere

6 temmuz 2023 23:33