çok yoğun çalışmak ilgilenmemek için bir bahane mi yoksa gerçek bir sebep mi?

4 yıllık bir ilişkim var, son bir aydır bana günaydın ve nasılsın haricinde nerdeyse hiç mesaj atmıyor aramıyor da. çok fazla çalışıyor anlayış göstermek istiyorum ama bir sevgilim yokmuş gibi de hissediyorum. buraya yazmadan önce onunla da konuştum hemen işi bırakıyor tabi konuşalım sen daha önemlisin diyor konuşuyoruz ama ertesi gün yine aynı. bir de bana kaç yıldır birbirimizi tanıyoruz ne konuşabiliriz ki mesajlaşırken dedi, empati kuramıyorum. çok yoğun çalıştığı için mi gerçekten böyle yoksa seven insan sevdiğine bir şekilde vakit yaratır mı ne düşünüyorsunuz bu konuda? insan uzun süredir tanıdığı birini artık merak etmez mi? başıma bir şey gelse veya onun başına bir şey gelse en son öğrenecek insanlara dönüştük. fikrinize ihtiyacım var, ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum. yaşlar 24-26 bu arada ikimiz de işimizden dolayı farklı şehirlerde çalışıyoruz

1. evet ya ben de bitiyorum bu çok çalışıyorum tribine. sanırsın ki bana ceo!

bence tamamen bahane.

18 haziran 2021 00:38

2. Valla bende eşşek gibi çalışıyorum son 1 aydır gecem gündüzüm kalmadı ama konuşmak istediğim insana / insanlara bi şekilde vakit ayırıyorum. İnsan isteyince yapıyor

18 haziran 2021 00:44

3. Anonim 1, teşekkürler yorumun için. Ben de dediğin gibi yaptım aslında ben de aynı umursamazlığı gösterdim. Aslında bu bir tepkiydi ama karşıdan bir aksiyon alamadım nedense. Sen biraz düşün kafan karışıksa diyorum, ben seni seviyorum kafam karışık değil sadece çalışıyorum diyor

18 haziran 2021 00:44

4. Bahane süslü. 15 yıldır aynı insanla birlikteyim, 6 yıldır da evliyim. Net bir şekilde bahane diyorum. Ayrıca şimdiden ilgisiz olan adam evlendikten sonra beter olur benden söylemesi.

18 haziran 2021 00:45

5. sepet havası çalmaya başlamış.

18 haziran 2021 00:45

6. Enson flortum calisiyorum yogunum ayagina meger is arkadasiyla assiri ilgiliymis. Telefonunda yakaladim.

18 haziran 2021 00:51

7. gerçek bir sebep olabilir belli olmaz. bana da bahane gibi geldi ama sebebini de iyi düşünmek lazım, ilişkiniz monotonlaşmış olabilir diye düşündüm ben, o söylediğinden sonra özellikle. ilişki belli bir tekdüzelikte gidiyor o da uğraşmıyor bir heyecan katalım yenilik olsun gibisinden hani ve topu da size atıyor ben meşgulüm diyor.

18 haziran 2021 00:54

8. Yorumlar için teşekkürler kızlar, anlatacak kimsem yok o yüzden farklı görüşlere ihtiyacım vardı(gizlinot: Gerçi şu an herkes aynı fikirde :’)) Beni aldattığını düşünmüyorum tabi uzaktayım bunu teyit edemem ama, sıkılmış gibi geldi bana daha çok. Sıkıldıysa da ona çıkış yolu sunuyorum neden kabul etmeyip çözebiliyoruz diyor anlamıyorum. Devam etmek istiyorsa neden konuşmuyor? Ben böyle arada kaldım napıyım bilmiyorum, bilmediğim için hiçbir şey yapmıyorum(gizlinot: Lol)

18 haziran 2021 00:57