çook utanç verici gaz sorunum?

süslüler hissetmeden ve ses çıkmadan gaz çıkarıyorum o kadar ki benden çıktığının farkında değilim. toplu ortamlarda kötü koku gelince başkası yaptı sanardım ama aynı koku ben odamda yalnızken de var. afedersiniz ama tuvaletteyken çıkan kokuyla aynı, yani bana ait. farkedince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. sevgilimle ya da arkadaşımla tek kaldiğım zamanlar hep onlar yaptı zannederdim bu kadar zamandır beni hoş görüyorlarmış demek ki. bir de bağırsaklarım sürekli ses çıkarır, her yerde. bunu yaşayıp çözen var mı, doktora gitsem ne diyeceğim, farkında olmadan gaz çıkarıyorum mu diyeceğim? çok üzgünüm ve kendimden iğreniyorum.

1. uzulup igrenecek bir sey yok suslucum demeyin oyle insani bir sey. bagirsaklariniz fazla mi calisiyor acaba? doktora gidin tabii soyle diyebilirsiniz, bagirsaklarim fazla mi calisiyor, gun icinde ses geliyor bagirsaklarimdan, gazim cok oluyor vs. diye cekinmeyin.

3 mayıs 2018 14:25

2. gaz yapan yiyecek ve içeceklerden uzak durun. sık sık patates, galete vb tüketin

3 mayıs 2018 14:26

3. anusunuzun kaslari zayif oldugu icin buyuk ihtimalle. bircok sebebi olabilir control edilemeyen gaz cikartmanin. yas, stres, cocuk dogurma, bagsur ameliyatindan sonra bolgenin zarar gormesi falan. yediklerinizi sindiremiyor da olabilirsiniz. belirli gidalara toleransiniz az ya da hic olmayabilir. doktora gidin kesinlikle.

3 mayıs 2018 14:35

4. en kısa nasıl çözülür bilmiyorum çok utanıyorum. internette bazı çay isimleri verilmiş ben halihazırda çok çay tüketen bir insanım zaten. hayatımda hareket de var. daha çok mu hareket etmeliyim.

3 mayıs 2018 14:37

5. kullaniciadim yazmamis ben ekliyim. anal seks yapanların bir çoğunda dışkı ve gaz kaçırma yaşanıyor. dikkat edin derim öyle bir durum varsa

3 mayıs 2018 14:40

6. evet anal seks sebeplerinden bir tanesi olabilir. anal fissure olusabilir dikkat edilmezse. belki sizin icerden bir fissure vardir. kakanizi yaparken acima oluyor mu? yakarak 10 dakikada cozuyorlar onu cok ehim degilse. cay falan bence cok gecici cozumler. bunun tedavisini kalici olarak ancak doktor verebilir. en kisa zamanda randevu alin. bagirsaklarimiz bize tahminimizden de cok ipucu verir sagligimizla ilgili. asla ihmal etmeyin.

3 mayıs 2018 14:46

7. anal ilişkim ya da herhangi bir şeyim olmadı. afedersiniz idrar ve dışkımı tutabiliyorum burada zorlanmıyorum, sadece gaz istemsizce kaçıyor. anal fissurun belirtilerine baktım hiçbiri bende yok herhalde, bazen kabızlık oluyor sadece o da yediklerimden sanıyorum. gaz sorunu ve mide rahatsızlıkları ailemde var ama gaz kaçırma cinsinden şeyler değil.

3 mayıs 2018 14:54

8. belki laktoz gibi maddelere alerjik bir tepki gösteriyor olabilir misiniz? doktorlar kesin çözer bunu ya, pek çok kişinin başına geliyor bildiğim kadarıyla. dışkınızı vs tutabiliyorsanız kaslarınızda bir problem olmasa gerek.

3 mayıs 2018 14:58

9. doktora git süslücüm lütfen kendinden iğreneceğin utanacagın bir şey değil bu. kulaktan dolma bilgilerle iş yapma. bize nasıl anlattıysan doktora da anlatabilirsin inan sandıgın gibi utanc verici bir durum değil.

3 mayıs 2018 15:36

10. bağırsak probleminiz vardır huzursuz bağırsak sendromu olabilr, kabızlık da olunca kötü koku yapıyordur en kısa zamanda doktora gidin

4 mayıs 2018 02:11