çukurova da saglık bilimleri fakultesinde okuyacagim. önerileriniz nelerdir? okul nasıldir? çook mutluyum. sizi çok seviyorum <3 😍😘😍😘
cevaplar
Evet disaridan geliyorum
Nereden geldigimi demeyeyim ama yakin yani normal bir uzaklik.
31 ağustos 2018 02:54
Ay çok teşekkür ederim anonim süslü. Civar illerden geliyorum. Umarım mutlu olurum. Bir sey soracaktim. Giyim kuşam anlamında nasıl peki? Mesela ben kendi cevremde dizin biraz ustunde etek ne bileyim askili giyemiuorum. Üniversitede sorun çıkmaz herhalde?
31 ağustos 2018 03:03
Hadi ya. Neyse sağlık olsun. Okul başlasın yavaş yavaş alışacağız öyleyse. Çook teşekkür ederim size çok sağ olun :)😊😊🤗🤗😍
31 ağustos 2018 03:08
Adana’da Özal barajyolu ziyapaşa gazipaşa civarı giyim konusunda laf işitilmez.laf işiten arkadaş yüreğir’de falan oturuyor herhalde.
31 ağustos 2018 07:20
Teşekkürler süslüm <3
31 ağustos 2018 07:34
Özal’da pek yüreğir’li yok rahat gelebilirsiniz.😂
31 ağustos 2018 12:15
Adana giyim kuşam konusunda türkiye’nin Çoğu şehrinden rahattır.adana’da istediğinizi giyemiyorsanız nerde giyebilirsiniz. Bunca yıldır yazın şortlarla askılılarla elbiseyle geziyorum ne ters bakışa ne de bir sözlü tacize rastlamadım.sapıklar her yerde var onları giyim bağlamıyor zaten kapalı bile olsanız kadın olmanız yeterli.tabi bu eli yüzü düzgün semtlerde. Bu arada her büyükşehirde adana’daki Gibi geri kalmış yerler vardır bu o şehirin rahatlığını engellemez.izmir’de Ankara’da istanbul’da Da var böyle semtler.istanbul bebek’te Yürüyenlere Fatih’ten gelip laf atmıyorlar yabi.
31 ağustos 2018 12:20
Adanalıyım adana kalp ben. İstanbula taşındım ama hala orayı özlüyorum. Özal menderes ziyapaşa çok çok güzel. Yurdun veya evin yerini güzel seçin sadece.
Kardeşimde sbf de okudu çü de. Biyoistatistik hocasından çok çekti diyeyim
31 ağustos 2018 12:56
size diyeceğim tek şey hayatımı mahveden yerdir belkide yanlış insanlara bulaşmam nedeni ile yada yanlış insanların fazla olması nedeni ile iktisat fakültesinden kendinizi uzak tutun derim ve birde turkuaz cafeden.
31 ağustos 2018 17:09
Süslüler hepinize çok teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alacağım <3