öğretmenevlerinde konaklayan var mı ?

erkek arkadaşımla birkaç günlüğüne üniversiteyi  kazandığımız şehre gezmeye gideceğiz ama öğrenci olduğumuz için çok maddi olanağımız yok. öğretmenevinde kalmayı düşündük birkaç gün acaba çift kişilik odalar için aile cüzdanı falan istiyorlar mı? 2021 yılında bunu hala isteyen oteller (gizlinot: bu sene istanbulda gitmeyi düşündüğümüz 4 yıldızlı otel istiyordu çünkü...)bile olduğu için sormak istedim.

1. akshdkshkshs tabi ki istiyolar ya nahsldjdjdjjd oteller bile istiyomuş da öğretmenevi garipmiş kahsldhddömdmdkdkdkdkdks

8 haziran 2021 18:34

2. "egede ki evler bakışı ve eski,doğu öğretmen evleri yeni ve kon forludur"

türkçen çok güzelmiş cadirotti, güle güle kullan.

8 haziran 2021 18:37

3. Ogretmenevi aile cuzdani istiyor. Ezeden beri de istemistir. Varsa airbnb bakin derim.

8 haziran 2021 18:47

4. cadirotti çok teşekkürler süslü, büyük ihtimalle öyle yapacağız ama yine de sormak istedim çünkü bunu bu derece normalleştirmek saçma geliyor. Bahsettiğiniz gibi egede bir şehir ve eski bir yapı haklısınız.

Anonim1, bu durum devlete bağlı olsalar bile kurumun insiyatifine bağlı olabiliyor memleketimde istenmiyor mesela. Butik oteller ve 5. Yıldızlı ya da markalaşmış otel zincirlerinde de istenmiyor. Zaten butik otel düşünmüştük ama hepsi dolu. Sorumda gülüncek bir şey olduğunu sanmıyorum gülünç olan şey bunları düşünmek zorunda oluşumuz olmalıydı ama yine de isterseniz bilmediğim bir konuyla ilgili dalganızı geçebilirsiniz.

8 haziran 2021 18:57

5. Askim otel istiyosa ogretmen evi haydi haydi ister dimi

8 haziran 2021 18:59

6. anonim 3, teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti bakıyım

8 haziran 2021 19:00

7. adı öğretmenevi çünkü eskiden sadece öğretmenlere hizmet veriyordu. soru sahibi bazı üniversitelerin uygulama oteli oluyor oralara da bakabilirsiniz eğer varsa. ben eskişehir ve trabzon'da konferansa gittiğimde uygulama otelinde kalmıştım gayet güzeldi ama yüksek ihtimal aynı odada kalmanız için evlilik cüzdanı sorarlar.

8 haziran 2021 19:36

8. Eskiden öğretmenler konaklıyormuş sadece. Şimdi de sivillerden daha uyguna konaklıyor öğretmenler

8 haziran 2021 19:38

9. Son anonim sen de biraz alıklık mı var? Yıllarca öğretmenlere özel olduğu için ismi öğretmenevi şu anda sivillere açılmış olması o kurumların öğretmenevi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. O isimle markalaşmış işte. Ayyy sinir ettin beni gece gece

9 haziran 2021 00:51

10. Siktir git sorudan amk anonim 10 sümeyyesi