öğretmenler ve hemşireler neden hep polis, askerle evleniyor? sizin de ilginizi çekiyor mu? ?

1. Sözlükte öyle evet benim de dikkatimi çekti.

26 ağustos 2023 09:08

2. sadece burada değil, her forumda, biriyle tanışsanız öğretmen eşini sorsanız ya polis ya asker. az önce bir aldatılma konusunu okuyordum. öğretmenim demiş, karşı taraf kesin asker ya da polistir dedim. Öyle, çıktı.

26 ağustos 2023 09:12

3. Atama durumunda beraber rahat atanabiliyorlar. Kolay oluyor.

26 ağustos 2023 09:15

4. Algıda seçicilik :) öğretmenim en az 200 tane kadın öğretmen tanıyorumdur ve sadece 1 tanesi jandarma ile evli. En çok öğretmen öğretmenle evlenir.

26 ağustos 2023 09:15

5. Eskiden küçük yerlerde atanınca en uyumlu oldukları kişiler bunlar oluyormus evleniyorlarmış da cidden artık pek kalmadı

26 ağustos 2023 09:22

6. öğretmenler genelde öğretmenlerle evlenir +1

26 ağustos 2023 09:25

7. Özellikle askerlerde bir ogretmen kız bulma sevdası oluyor. Ben çok örnek gördüm ama çevremde hiçbir öğretmenin eşi asker değil. Genelde esleri de öğretmen. Aynı çevreden olan kişiler arasında daha çok oluyor normal olarak. Benim eşim öğretmen de değil asker de, sağlıkla ilgili çalışıyor.

26 ağustos 2023 09:57

8. Benim okulumda da hiç asker polisle evli arkadaşım yok ama özelde çalışıyorum ben. Devlette calisanlar atandıkları küçük yerde birbirlerini buluyor olabilirler.

26 ağustos 2023 10:27

9. Öğretmenim, okulumda hiç asker ya da polisle evli olan öğretmen yok. Geneli öğretmenlerle evli. Eşi esnaf olan var, mühendis olan var farklı olarak.

26 ağustos 2023 11:26

10. Ben böyle örneğe çok denk geldim. Yok yok diyenlere şaşırıyorum asıl. En yakını eşimin anne babası. Bana sorarsanız sebebi öğretmenlikte kadınlar sayıca çok hemşireler neredeyse tamamen kadın, polislik ve askerlikte de neredeyse hepsi erkek. Memur memur evliliklerinde bunların birbirine denk gelmesi daha yüksek oluyor o yüzden.

26 ağustos 2023 11:44