ölü gibiyim?hatta aslınsa yokum?

tam anlamıyla ölü gibiyim. toprağın altında yatan ölüden tek farkım nefes alışverişim. duygularım doğdumduğumda alınmış gibi buz gibiyim. örneğin sevgi içimde hiç yok, ya da ufak kırıntılardan ibaret . sevilmeyi zaten rüyamda bile görmedim. pek konuşmamda, susarım hep, sessizlik benim göbek adım gibi en dokunanıda hiçbir ortamda farkedilmem. ne güzelim ne çirkin dümdüzüm, bir ölü gibi...ne özgüven,ne cesaret, ne merhamet , ne de mutluluğum var. tam tersi sinirliyim,mutsuzum,hayalkırıklıklarıyla doluyum, karamsarım, arada ağlarım,kafamda her şeyi zorlaştırım,bomboşum. aslında ben yokum ama aynı zamanda varım, sadece yer kaplayan bir cisimde olabilirim. henüz kendim için doğru sıfatı bulmuş değilim. öyle işte bugünde geçip gidecek, sizlere yazdım çünkü bir umut belirdi yüreğimde belki çözümü vardır, belki benim gibi bu durumda olanlar beni anlar. belki biri çıkıp elimden tutup, tavsiyeler verir. diğer günlerden tek farkım bugün umut var içimde...

1. umarım kendini toplarsın.

26 haziran 2020 17:32

2. Depresyon belirtileri gösteriyorsunuz

26 haziran 2020 17:34

3. Yas 15 galiba

26 haziran 2020 17:34

4. Kac yaşındasınız maddi gücünüz nedir ne is yapıyorsunuz biraz bahsedin hem konuşmuş oluruz

26 haziran 2020 17:35

5. yok kanka 5 kreşten yazıyoruz. oldu mu?

26 haziran 2020 17:42

6. burada yazılanları yaşayan biri bunun övünülecek hava atılacak güzel bir şey olmadığını çok iyi bilir. olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın. herkesin psikolojisi düzgün olacak diye bir şey yok kimin ne yaşadığını bilemezsiniz.

26 haziran 2020 17:53

7. Süslü gülerek okudum sanki beni yazmışsın cidden uzun zaman sonra gülüyorum. Komik değil ama her cümle benim.

26 haziran 2020 17:58

8. Madem ergen olduğumu düşündünüz cevap vermek zorunda değilsiniz,gerçekten pişman oldum soru sorduguma silebilsem keşke biraz sohbet ederiz diye düşünmüştüm.

Siz sormadan söyleyim, hayır kötü bir şey yaşamadım hatta hayatım gayet klasik, çok acılar çekmiş biri değilim. Dedim ya bildiğin dümdüzüm :) Sadece doğuştan gelen özelliklerimi saydım ve biraz şiirsel dil kullandım.

26 haziran 2020 17:59

9. Anonim6 , gerçekten ne eksik ne fazla yazdıklarım gibiyim bende. Peki sen bu ölü halden çıkmak için bir şeyler yapıyor musun?

26 haziran 2020 18:08

10. Süslücüm merhaba. Apatik depresyonu bir araştırır mısın