önünüzde göz göre göre yiyişen sevgililer ?

bugün gittiğim bir mekanda bunun gibi çiftleri bir tık fazla görünce kendime dert edindim. size de çok yanlış gelmiyor mu ya ben karşımdaki iki insanın koklaşmasını sarılmasını vb seyretmek zorunda mıyım? konuyu taciz vb olaylarına bağlamayın rica ediyorum onların yaptığı mı ayıp onca şiddet vakaları varken diyecek olabilirsiniz, ben de %100 katılıyorum yanlış değil iki insanın birbirini sevmesi. ama toplum önünde bana çok gereksiz sevgi gösterisi gibi geliyor ya bakın biz sevgiliyiz der gibi.

1. Kıskanmışsın bebeğim

18 aralık 2021 21:13

2. Evet rahatsız edici ama gençler napsin sevismesin mi... Yok iste para yok, mekan yok, genclik yok, umut yok ss. Kendine sacma sapan seyleri dert edinme deli olursun asko öptüm

18 aralık 2021 21:15

3. Evet ben de görmekten rahatsız oluyorum o yüzden bakmıyorum denk gelirsem . Birisi senin kafanı sabit mi tutuyo zorla?

18 aralık 2021 21:17

4. ergen grupları evet öyle, ergen olduklarından akılları basmıyor, o yaşlar ucuk yaşlar çok da şey etmemek lazım

18 aralık 2021 21:22

5. Atm'de sıra bekliyorum önümde bu çiftlerden biri, ne yapayım arkamı mı döneyim ? Kafede otururken kucak kucağa oturanları görünce yer mi değiştireyim karşımdakiyle ? Kıskanmıyorum. Benim de şuan sevgilim olsa tatlı dille uyanırım halk içinde göstere göstere yapmayalım diye.

18 aralık 2021 21:31

6. bakma

18 aralık 2021 21:45

7. Size kalsa herkes hazirolda beklesin..genc kizlar degil emekli albaylar mubarek. Ne kadar samimiyet uygundur sizin icin pasam bekleyin, el ele tutusabilir miyiz? Yanagini opebilir miyiz?

18 aralık 2021 22:04

8. ya bi kere genç oluyor insanlar. bilmiorum bence aşşşırı şeyler olmadıkça bunları çok da takmamak lazım. bu ateş bir kere böyle yanıyor

18 aralık 2021 22:24

9. Sabah bi gün babamla kahvaltı yapmaya bir yere gittik. Üst katta babam, ben ve genç bir çift vardı. Biz bilmeden bu mal çiftin karşısına ama uzak bir masaya oturduk. Bunlar birden karşımızda birbirlerinin üstüne çıkıp sevişmeye başladılar. Garson da gelip siparişlerimizi alıyor, çifte hiçbir şey demiyor. Babama dedim gidip uyarayım o da beni durdurdu, boşver kızım bela olurlar dedi. Ama acayip rahatsız oldum. Ağız tadıyla ailemle kahvaltı yapacaktım o lokmalar boğazımdan geçmedi bile. Kafede oturacak paraları varsa gidip otel odası da tutabilirler bunun nesini savunabilirsiniz cidden anlamıyorum.

19 aralık 2021 18:29