önemli bir sunum önesi sakinlestirici alan oldu mu?

proje sunacagım, kariyerim icin cok önem teskil ediyor bu sebeple cok gerginim :( normalde ucak fobim icin var reçete edilmis ilacım, 2-3 ayda bir alıyorum. doktoruma sordum ama kararı bana bıraktı o da.

1. Dideral iyidir süslü

22 temmuz 2023 16:45

2. Xanax mi? Yani buna da buradakiler karar vermesin yan etki vs biz yonetemeyiz sorry

22 temmuz 2023 16:46

3. Bkz dideral yani bilmeden bunu onerinde belki astimi var bronkospazm olacak nefes nefese mi sunsun bilmeden ilac onermeyin ya

22 temmuz 2023 16:46

4. sunum öncesi pasifloranın şurubunu içiyorum ben birkaç kaşık. bende iyi etki ediyor ama arkadaşıma hiç yaramadı. eczanelerde reçetesiz satılıyor bir bakın isterseniz.

22 temmuz 2023 16:58

5. karar verilmesi icin sormadım, tecrübe etmis biri var mı diye sormamın sebebi pozitif ya da negatif bir yorumda bulunabilecek olması

22 temmuz 2023 17:12

6. Nefes egzersizleri denesen al tut ver bu iyi gelebilir

22 temmuz 2023 17:19

7. reçete edilmiş ilacını kullanacaksan etkilerine dikkat etmeni öneririm. Örn. bazı ilaçlar sersemlik yapabiliyor ya da uyuşturabiliyor ki böyle bir durumda biraz kaygının olması işe yarayabilir performansını artırabilir. Belki normal dozundan daha az almayı deneyebilirsin. Yine başlamadan önce ne kadar heyecanlı olduğunu söylemek de yararlı olabiliyor. Sonuçta böyle durumlarda herkes heyecanlanabilir. Ben bazen önemli sunumlar öncesi dideral alıyorum ama bende yan etkisi olmadığını biliyorum.

22 temmuz 2023 18:55

8. sunumdan yarım saat önce yarım dideral benim için yeterli gelmişti. Kalp hastalığın ya da herhangi bir sağlık sorunun yoksa sana kalmış yine de, ben faydasını gördüm

22 temmuz 2023 19:57

9. Dideral hayatımı kurtardı yoğun sosyal anksiyetesi olan biri olarak