öpüşürken basmak

merhaba yaklaşık 1 haftadır kendimde değilim, 1.5 yıllık sevgilimi görüştüğüm bir arkadaşımla öpüşürken yakaladım. üçümüzün evleri birbirimize çok yakın, çaprazlama oturuyoruz, sevgilim bir alt sokağımızda oturuyor. bahsettiğim kız ortak arkadaşımız ve sevgilisi var ama yeni sayılır 2 haftadan beri birlikteler. bugün şarj aletimi almak için sevgilimin evine gidecekken sokağın köşesinde iğrenç manzarayla karşılaştım. iğrençsiniz dedim evime gittim hızlı hızlı yürüye yürüye. ikisi de peşimden geldiler tabi ki kapıyı açmadım 4 gün evden çıkmadım, ve neredeyse her saat başı aramaklar mesaj atmaklar. hiçbirine cevap vermedim. vermek istemiyorum. sevgilimin yazdığına göre o öpmüş, niye öptü, öpecek kadar arada samimiyet mi vardı, hangi ortam buna hazırladı, hiçbir sorunun cevabı yok aklımda. kızın anlattığına göre zaten sevgilimin onda gözü varmış. böyle dedi. hangisine inanacağımı şaşırdım. kendimi biliyorum bir daha asla ikisinin yüzüne bile bakmam ama o kadar aldatılmış hissediyorum ki. bir yanda 1.5 yılımı verdiğim erkek arkadaşım, diğer yandan muhabbetimin olduğu evime gidip gelen kız arkadaşım. ikisini de dinlemek görmek istemiyorum. whatsapptan engelledim bu sefer diğer yerlerden başka numaralardan mesaj atıyorlar hala daha kendimde değilim, ne yapmalıyım bu durumda nasıl davranmalıyım en yakın zamanda taşınacağım

1. tamamen hayatından hiç sokmamak üzere çıkar ikisini de rezalet baska bişey değil. sövesim geliyor da sözlüğü kirletmek seni üzmek istemiyorum.

15 nisan 2017 23:36

2. Asla telafisi olmayan bir konu bu ikisini de hayatinizdan cikarin yuzlerine bakmayin.

15 nisan 2017 23:53

3. hiçbir şekilde muhattap olmamakla en doğrusunu yapmışssın, çırpınsınlar kendilerini aklamak için.

bu durumu gördüğün için kendini şanslı say ve uzaklaşıp kurtul bir an evvel. iğrenç insanlar.

15 nisan 2017 23:54

4. Anonim hakli, bunu gormeniz cok iyi olmus. Belki hic gormeyecektiniz ve salak yerine konmaya devam edecektiniz (onlara gore). Belki bu ilk de degildi ama eminim son olmayacakti. Benim de tavsiyem ikisi de yokmus gibi davranmaniz. Hicbir sekilde mesajlarina, aramalarina cevap vermemeniz, yok saymaniz. Umursamiyor gorunmeniz.

16 nisan 2017 00:12

5. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, o kadar önemli ki yazdıklarınız benim için. tekrar onların yüzüne bakacak yapıda bir insan değilim zaten, gereksiz insan oluşlarıyla kalacaklar. ama o kadar yıprattı ki, o kadar ihanete uğramış hissettim ki. bir bakıma da iyi oldu aslında hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geldi ve dank etti bazı şeyler

mükemmel insanlarsınız, tekrardan çok teşekkür ederim

16 nisan 2017 01:29

6. Helal olsun sana. En dogrusunu yapmissin. Bu iradeni hic kaybetme. Seni resmen salak yerine koymuslar. Neyseki 1,5 yilla kurtulmussun. 7-8 yil olsa daha kotuydu. O iki şerefsizin yuzune bile bakma bi daha. Ne ilk ne de son oldugunu dusunuyorum

17 nisan 2017 11:58

7. Ben de kızın sevgilisine söyleyin diyorum. O adam da bilsin birlikte olduğu kızın gerçek yüzünü.

18 nisan 2017 11:46