özüm sabay neden sürekli diyette?

çok tatlı biri seviyorum izlemeyi ama hayatı sadece diyet üzerine gibi geliyor.yıllardır takip ediyorum.fiziği çok güzel aslında neden bu kadar uğraşıyor bilmiyorum.istediği vücuda mı ulaşamıyor yoksa hep başa mı dönüyor anlamıyorum.o kadar sağlıklı beslenmeye zayıflamıyor da açıkçası gerek de yok orası ayrı ama.bu sizin dikkatinizi çekti mi?

1. Sürekli değil ama karşıma çıktığında baktığım birisi ve ne zaman görsem hep diyette oluyor. Bu yaz sanırım kilo almış şu an onun için diyette ama ben biraz takıntılı olduğunu düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla çok nadir kötü beslenmesi var, tabii paylaşmadığı şeyler de olabilir. O yüzden az kilo alsa da bence kafaya takıyor bunu.

Bu arada bence de tatlı bir kız, insanları motive etmesi de güzel ama hayatını bunun üzerine kurmuş gibi. Kilo alınır verilir, değişken bir şey sonuçta ama 3 4 kilo aldığında hemen diyet kafasına girip, aşırı abartıyor.

Spor motivasyonunu seviyorum mesela, ve vücudu yaza göre şu an çok şekillendi. Kilosu da vücudunun şekli de bence şu an gayet güzel ama kendini hâlâ zayıflatmak istemesi garip geliyor. Fazlası yok çünkü.

15 aralık 2021 15:18

2. Bence de biraz takıntılı ya.Halbuki hiç gerek yok.

15 aralık 2021 15:21

3. ara sıra gördüğüm ve tatlı bulduğum, beğendiğim biri. bence vücut yapısını kabul edemiyor ve hayalindeki vücuda bu yüzden ulaşamıyor, takıntı yaptı. oysa kötü bir fiziği yok.

15 aralık 2021 15:21

4. Ortalamaya göre uzun boylu ve vücudu gösterişli biri bence.Yani minyon ufak tefek değil.Hande erçel gibi yani zayıflasa da gene de çıtı pıtı durmuyor.ben de öyleyim.özüm de öyle bence

15 aralık 2021 15:24

5. yemek yemeyi de çok seviyor zayıf olmayı da. ben de öyleyim ve sürekli kilo alır veririm. hayat tarzı gibi bi şey bence bu.

15 aralık 2021 18:12