özel hastanede hormon testi ücret?

ortalama ne kadardır? fsh lh testesteron türü testler için sgklılar ne kadar ödüyor ortalama? çalıştığım için devlet hastanesine gidemiyorum

1. Ben eşimin hastanesinde  15-20 tl civarı ödedim. Hadi bana çalışan indirimi oldu diye , çatlasın 40 ödersiniz en fazla yani.

23 eylül 2017 07:03

2. kontrollerimden ilkinde doktorum sadece iki ya da üç hormona, ilaç kullanımından sonra ise aşağı yukarı bütün hormonlara baktırdı. ilkinde hatırlıyorum 7 lira ödemiştik hatta demiştim ki bu ne ya bu kadar ucuz. ikincisinde ise 55-60 arası bir şeydi. bakılacak hormon sayısı arttıkça fiyat da artıyordu yani

23 eylül 2017 09:13

3. cok sasirdim ustteki cevaplara. ben istanbulda 2 hastaneden fiyat aldim biri 260 dedi digeri 210 :s ustte saydiginiz hormonlara ek olarak prolaktin ve kortizol de vardi.

23 eylül 2017 10:51

4. (yazar: anastasia larossa) (yazar: damlakalp) istanbuldaysaniz hastane isimlerini paylasir misiniz?

23 eylül 2017 10:53

5. (yazar: snakey) ne yazık ki edirne'de yaptırdım :( 200 kusur lira neymiş ya öyle edirne'ye gelip dönsen bile toplamı o kadar etmez. hayret bir sey

23 eylül 2017 13:57

6. Yok kız ıspartadayım bende.

23 eylül 2017 18:32

7. Cevaplara sasirdim doğrusu ben ilkinde 1000 gibi birşey ikinci kontrolünde (daha az test yapildi)600-700 arasi odemistim medipolde

23 eylül 2017 19:01

8. Dusuk fiyatli cevap verenler odedikleri kismi soyluyorlar sigortalarina gire asil foyatin %5'i, %10'u ,%15'i vs artik sigortalari neyi kapsiyorsa. Soru soran suslu bir sigorta belirtmemis o yuzden istedigi fiyat sigortasiz olan buyuk ihtimalle.

23 eylül 2017 19:27

9. *asil *fiyatin (eskiden cevaplarda duzenleme yapabiliyorduk :( )

23 eylül 2017 19:28