özellikle alin bölgesinde çıkan sivilceler?

26 yasindayim, ergenligimde dokmedigim kadar sivilce sorunum oldu. 3 4 tane alinda cikiyor iyilesir gibi oluyor bi hafta sonra hop tekrar. hormonlarimda bi sıkıntı cikmadi. beslenmeye dayali olabilir mi, yumurtayi cok seviyorum ve temel besin kaynagim gibi bir sey eger ondansa kesersem ne yiyecegim diye dusunuyorum. baska yagli yedigim yiyecek olarak cikolata var. ayni sorundan muzdarip olan var mi, kullanabilecegim dermokozmetik urunler vsdir.

1. Altındaki sivilceler yağlı şeyler yendiği için çıkıyor.ben karaciğerde yağ olmasından diye düşünüyorum . Her gün sabah aç karnına zerdeçallı karabiberi ılık su iç. Biraz düzene sokuyor. En azından bende öyle olmuştu.

1 aralık 2017 17:42

2. Ne kadar karistirmam lazim bi bardaga acaba?

1 aralık 2017 17:45

3. Karabiber çay kaşığının hemen ucuyla çok az fazlası acı oluyor.zerdeçal da bir çay kaşığı yaklaşık yada biraz daha az da olabilir.internette tarifleri ve faydaları yazıyor.

1 aralık 2017 17:52

4. Cok tesekkurler

1 aralık 2017 17:53

5. Bende günde bir tane haşlanmış yumurta yediğimde sivilce çıkmazken sahanda yumurta (iki tane)yaptigimda çıkıyordu.yani miktara ve yapılış sekline bagli olarak yumurta sivilce yapıyor çoğu kişi de,hatta tamamen kesmeniz de gerekebilir. Deneyip görmek lazım.

Yediklerinizi genel olarak kontrol edip sivilce yapan şeyleri bırakınca azalır diye düşünüyorum.

1 aralık 2017 17:55

6. (yazar: Cheriecherielady) cay agaci yagi kurutmak icin suruyorum kuruyor ama hemen inmiyor inse de cok tekrarliyor. Bazen irinli agrili ama bazen de uç vermeyen kapali sivilceler şeklinde nükseyor.

Eskiden duyardim ben de ergenlikte cikmadiysa 30a yakin patlar diye,alla alla oyle sey mi olur yav kafasindaydim simdi canli ornegi oldum.

1 aralık 2017 18:40

7. Random nickli süslücüm harfleri ayirt edemedigimden birbirinden etiketleyemedim, yumurtayi kesemem galiba ama yagda pisirmeyip sahandaya gecis yapabilirim diye dusunuyorum

1 aralık 2017 18:42