üniversite bir an önce bitsin diyen var mı benim gibi?
daha 1. sinif olmama ragmen cidden bunyem artik daha fazla fitne fesatlik trajedilerini kaldırmıyor. insanlardan soğudum. okulda kucuk oldugu icin her gun dip dibeyiz bir an once bitsin istiyorum. neden herkes bu kadar bencil ve sahtekar? sozde yakin arkadaslar birbirlerinin flortuyle sirayla konusuyorlar vs
cevaplar
keşke üniversite senelerime dönebilsem diyenler fav? 😃
Şaka bir yana o yıllarını işe başlayınca mumla arayacaksın süslü. Biraz daha mutlu olmaya anı yaşamaya bak. Hayat gercekten cok kisa, zaman cok cabuk geçiyor.
26 nisan 2019 23:27
Suslu ilk seneki arkadas gruplari dagiliyor merak etme kafana gore 2 3 kisi kalir zaman gectikce
26 nisan 2019 23:27
bak daha 1. sınıfmışsın, dönemin bitmesine de az kalmış. üniversitede insanlarını kendin bulursun. bunun için en büyük etken kulüplerdir. çevre edinmen lazım. sınıftaki arkadaşlarından ya da sadece üç beş kişiden ibaret değil üniversite. çeşit çeşit insan var. yeri gelecek sağlam kazık yiyeceksin yeri gelecek sıcacık aile gibi hissettiren insanlarla karşılaşacaksın. biraz çevre değişikliğine gitmen lazım. bir de kendini sakın ezdirme. altta kalma. çat çat söyle. bilsinler. bu kız dobra buna her şey yapılamaz edilemez desinler. yoksa üniversite ileriki yaşamın için güzel bir fragman.
26 nisan 2019 23:29
üniversiteyi bitirince 1 sene işsiz işsiz evde annenle oturunca bu günlerini çok arayacaksın
26 nisan 2019 23:30
Ben de senin gibi düşünüyordum şimdi o kadar cok özlüyorum ki. Keske o yillara donebilsem. Ama hayat bu zaten, yaşarken fark etmeyorsun guzellikleri. Hayatta olursam on sene sonra da bu gunlerimi ararim buyuk ihtimalle:d
26 nisan 2019 23:38
ben. nefret ediyorum okuldan ve içindekilerden. ayrıca cevapların bu şekilde olacağını sorunuzu okur okumaz tahmin etmiştim ve böyle her şeyi bildiğini sanan tiplere sinir oluyorum ya herkes sizle aynı mı
27 nisan 2019 00:37
bir yer, neresi olursa olsun sevgili süslü, tanıdığınız insanlar kadar güzeldir.
27 nisan 2019 01:55
Süslü okul bittikten sonra devamsızlık hakkın olmayacak bunu söyliyim varsın gerisini sen düşün afsfafsd kötü insan muhabbetine gelince de amaaan en fazla ne yapabilirler sen bir iş ortamına girde hayatını nasıl karartıyolar gör hahaha korkutmak gibi olmasın ama ünide olanlar tatlış tatlış sürtüşmeler ileri yaşlarda adam işinden etmeye çalışıyo seni öyle hayatını ciddi etkileyecek problemler yani. Anın tadını çıkar 6 sene okudum bir 6 sene daha okuyacağım hem çalışıp hem okuyacağım en güzel şey üni ya off özledim