üniversite  mezuniyetiniz içinizde kaldı mı?ben okulu uzattım zaten sevmediğim bir bölümdü, tandırım da yoktu okulda baya tırt bi?

organizasyon yaptı o yüzden gitmedim. içimde kalan küsme keşke istediğim yerde istediğim bölümde güzel bir şekilde okuyup mezun olsaydım kaldı.

1. Ben de öyle. Zaten aile evinde okudum. Bölümü sevmiyordum sorumluluk sahibi biri değildim okulu uzattım. Arkadaşlarım mezun oldu. Onlarla da yakın değildim. Mezuniyete katılmadım sonra da pandemi çıktı. Köklü bir okulda mezun olmak isterdim

14 temmuz 13:09

2. Bizde mezuniyeti gerçekten çok güzel gerçekleşen çok az okul var. Onun dışında sıradan. Özenilesi bulmuyorum. Gazi mezunuyum ben. Katılmasam da bir şey kaybetmezdim. Aşırı tırttı.

14 temmuz 13:18

3. Ben de gitmedim tek eksik hissettiğim kısmı ileride göstereceğim bi mezuniyet fotoğrafımın olmaması. Onun dışında bi önemi yoktu benim için

14 temmuz 13:58

4. mezuniyetim baya güzeldi ama balo-etkinlik içimde kaldı. saçma bir şekilde bölüm ikiye ayrıldı birileri yatta aşırı şımarmalı bol alkollü bir etkinlik yaptı diğerleri de alkolsüz istedikleri için ayrı bir etkinlik yaptı yine yatta. birine sevmediğim gıcık insanlar diğerine de çok tırt sıkıcı insanlar gitti aradakiler boşta kaldı gitmedik arkadaşlarımla hahshsh okul da ytü. bence balo birkaç bölüm birleşip büyük bir etkinlik halinde yapılmalı tüm fakülte gibi. öğrencilere kalınca böyle saçma sapan oluyor.

14 temmuz 14:29

5. Çalıştığım için gidemedim. Biraz çulsuzdum tören için verecek elli liram da yoktu. Gitmedim. Yüksekte giderim dedim covide denk geldi. Bari doktorada düzgün mezun olurum diye hayal ediyorum. Bence imkan varsa gidilmeli. Ben önemseyeceğimi zannetmemiştim mesela ama on sene geçti ve bazen bizim okulun mezuniyet fotoğraflarını falan görünce içim sızlıyor.

14 temmuz 15:00

6. Tandırım da yoktu ne demek