üniversitede kalem kağıt yerine tablet kullanan var mı?

kızlar selam. başlıkta belirttiğim gibi aranızda üniversite öğrencisi olup kağıt kalemden ziyade tablet kullanan var mı? ben tıp öğrencisiyim ve her hafta yüzlerce sayfa çıktı almam gerekiyor. corona döneminde fotokopiciye gitmekten ve evde oluşan kağıt karmaşasından da hayli bıktım. masrafı da senelik 1000 liraya yaklaşıyor. son zamanlarda ipad kullanan çok fazla insan görmeye başladım ve bana da cazip gelmeye başladı. kullanan varsa sizce ipad 7.nesil mi ipad air 3 mü almalıyım fikir verirseniz çok sevinirim.

1. Süslüm tıp öğrencisiyim tablet hayat kurtarıyor başta deftere kağıda alışıksanız zor gelebilir ama alışınca çok rahatlıyorsunuz . Çantanızda sadece tablet var. Ben kampanyadan aldım o yüzden model öneremeyebilirim, kusura bakmazsınız değil mi? Şahsen iPad Pro ve kalem her türlü işinizi görür

30 ağustos 2020 18:29

2. estağfurullah ne kusuru, teşekkür ederim cevap için:)

gönlüm de ipad pro almak ister ama o paraya macbook almak varken tablet alırsam içim rahat etmez süslüm ya. max dizi film izleyip slayt okuyacağım bi cihaza bütün birikimimi vermek istemiyorum o yüzden 7.nesil ve air 3 arasında kaldım.

30 ağustos 2020 18:32

3. süslü bilgisayar alsanız? fark eder mi?

30 ağustos 2020 18:36

4. hayatta aldığım en iyi kararlardan biri tablet almaya karar vermekti djfjf. ben martın sonunda almıştım 7. Nesil tabi o zaman okullar tatil olmuştu ama benim bölümüm çok okuma yapmamı gerektiren bi bölüm bu açıdan hayatımı kurtardı. 128 gb'nı 3000 TL'ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Bir de 1. Nesil Apple Pencil almıştım 2 hafta sonra ama onu Apple'ın kendi mağazasından sipariş verdim. Öğrenciye 70 lira gibi bir indirim yapıyor. Şu anda fiyatları artmış olabilir. Özellikle Notability gibi uygulamalar sayesinde PDF'leri rahatça okuyup üstünü çizim karalama yapabiliyorsun artı olarak sayfayı ikiye ayırma yöntemiyle aynı zamanda okuyup yazabiliyorsun harika yaaa.Yani kısacası tam bir life saver Apple'ın en iyi ürünü olabilir.

30 ağustos 2020 18:38

5. Bu arada bilgisayarla tablet arasında kalmıştım ama bu fiyatlara bilgisayar leşşş gibiydi iyiki bilgisayar almamışım her işimi görüyor oyun oynamak dışında. Şarjı da aşırı aktif kullanımda 7 saat, normalde 10 saati buluyor. Kaleminin şarjı ise 3 gün falan gidiyor valla.

30 ağustos 2020 18:39

6. öneriler için teşekkür ederim hepinize :)

laptopum var ama ergonomik bulmuyorum laptop kullanmak yoruyo uzun saatler çalışınca. okula da ayrı ayrı kitap defter falan taşımak da istemiyorum,kütüphaneye gitmek bile işkence gibi geliyo o yüzden.

daha hafif, minik, kullanışlı bi şey istediğim için tablet fikri aklıma girdi zaten. notability uygulaması da aklımı çelen başka bi etken ayrıca fjdjdj

30 ağustos 2020 18:43

7. Acaba ben de mi alsam :D

Öğretmenlik okuyorum sizce faydası olur mu bana da? Ne gibi işleri halledebiliyorsunuz? Mesela word üzerinden ödev yapmak istesem veya point sunumu hazırlamak istesem?

30 ağustos 2020 18:44

8. bir de okuma alışkanlığımı çok arttırdı süslü makale okumaya çok üşeniyordum eskiden şimdi çok iyi makaleler bulup indiriyorum ama tavsiyem 128 GB 7. Nesil Alman air nasıl bilmiyorum maalesef.

30 ağustos 2020 18:45

9. süslü ben daha kullanmadım tecrübem yok yanlış yönlendirmek de istemem ama ipad ile ödev hazırlayan çok insana denk geldim, sıkıntı olacağını sanmıyorum

30 ağustos 2020 18:45

10. Dönem içinde bir PowerPoint sunumu yaptım harika oldu hiçbir zorluğu yok açıkçası 26 sayfa research Paper yazdım ki klavyem yok (gerekirse alırsınız ben şimdilik gerek duymadım)

30 ağustos 2020 18:46