üniversiteden kaç yaşında mezun olacaksanız ya da oldunuz?26yaş mezun olmak için çok mu geç?

1. Ben de öyle olacağım, bence geç ama yapacak bir şey yok

23 haziran 2022 12:43

2. Ben 24. Sınıfımda üç çocuklu ablalar vardı ve atandılar ben hala kpss çalışıom dkdmdö hiç bişi için geç değil. En yüksek notlar da onlarındı

23 haziran 2022 12:48

3. şaka gibisiniz valla. 33 yaşında mezun olanın tuzu kurudur. zengin olması da eğitimiyle alakalı değildir.

ben çok başarılıyım, çevrem geniş, gelecek vaadediyorum, kalifiyeyim diyorsanız, 26 yaşında en az 2-3 yıllık deneyimi olan birinden yeni mezun ve 26 yaşındaki halinizle daha tercih edilebilir olduğunu düşünüyorsanız geç değil evet. başka türlü ben iibfden yeni mezunum 26 yaşımdayım vasatım çevrem yok derseniz oldukça geç bir yaş.

23 haziran 2022 13:35

4. ben de 24 olacağım yıl bitirecek gibiyim, 26 da çok geç değil bence

23 haziran 2022 13:43

5. Durumunuz çok çok kötüyse ve bir an önce mezun olup para kazanmanız gerekiyorsa erken mezun olunabilir ama onun dışında erken mezun olup beyaz yaka modern köle olmak niye bu kadar pompalanıyor anlamış değilim. Stresten geberiyorsunuz ayol ilk 5 senede. Kariyer kariyer diye yırtınmanın anlamı yok, başkalarına göre 2 sene sonra müdür olunca hayatınız kaymıyor.

23 haziran 2022 20:34

6. 22de oldum