üniversitelere tek başıma ziyaretçi olarak girebilir miyim?

galatasaray ve boğaziçini gezmek istiyorum ama böyle bir imkanım var mı

1. Normalde izin verilmiyor, okulda okuyan ya da mezun karti olan birinin misafiri olmak gerekiyor ama belki okula mail atarsan ve öğrenciysen ziyaretçi olarak izin ayarlanabilir ya da kariyer günü gibi etkinliklerde (izin gerekiyor mu bilmiyorum) giriş yapılabiliyor. Kafana göre gidip gezmek, mantıklı bir açıklama yaparsan güvenliğin o anki moduna kalmış çoğu zaman ama normalde kabul etmezler ve öğrenci ve kampüs güvenliği için de mantıklı olan bu.

31 mayıs 2023 22:30

2. boğaziçi'ne kendi hocalarını bile sokmuyorlar bilmem sizi sokarlar mı. galatasaray'ın dil kursları var, onların kayıt zamanı kolayca giriliyor. yazın da tanıtım günleri yapılıyor okullarda tercih zamanı o zaman da girebilirsiniz.

31 mayıs 2023 23:00

3. Bu okullarda düzenli etkinlikler falan oluyor öğrenci kulüpleri falan düzenliyor böyle bi etkinliğe geldim dersin girersin. En kötü o kulüpteki öğrenciler izin işini halledebiliyor.

Ben üniversitedeyken güvenliğe isim bırakıyorduk su su isimler etkinligimize gelecek diye, sorun olmuyodu

31 mayıs 2023 23:14

4. ben liseden mezun olduğumda galatasarayı gezmiştim. girişte ismini alıyorlar listeye adını yazıyorlar. bu zamanlarda bir sürü öğrenci gidiyordur zaten. şansınızı deneyin. boğaziçiyi bilmiyorum

1 haziran 2023 16:20