ünlü olmak hala pis yollardan mı geçiyor yoksa eskisi gibi değil mi?

ünlü olmak gibi bi amacım yok sohbet edelim diye sordum. dünkü yeşilçam sorusundan sonra merak ettim. hala mankenler modeller oyuncular bu yollardan geçiyrlar mı hatta influencerlar? herkes öyle değildir mutlaka ama yine de öyle doğru düzgün kimseye mecbur kalmadan yükselmek hala imkansız mı? o mecradan olan varsa bizi bilgilendirir belki

1. Valla ben istemem duyduğumuz öğrendiğimiz gibi bedeller ödüyorlarsa. Topu topu 80 yıl yasiycam lüks bi araba pahalı çanta ünlü olmak için onurumu satmam. Da bence evet hala geçerli bunlar. Daha geçen inf.larin Dubai'de ağızlarına mıçıldığini duyduk para için bunu yaptıran neler neler yaptırmaz ki

31 temmuz 2022 15:51

2. a2 süslü dubai olayının söyleneceğini tahmin ettim ama sonuçta o iyice gözü dönenler. ve çok bilindik isimler olsa bilirdik bence daha düşük kişiler. onları saymıyorum o yüzden. biraz da tercih yani o para için. ben daha genel ünlülükten bahsetmek istedim.

31 temmuz 2022 15:53

3. SS ekstrem bi örnek olduğunun farkındayım ama insanın açgözlülüğünün neler yaptırabildigine dair önemli örnekler bunlar. Gencecik kızların özendigi ünlüler kimlerin tacizlerine santajlarina maruz kalıyorlar bilemiyoruz bile. Ben a1in "bütün bunlar yaşananlara degiyordur" cümlesine istinaden yazdım. Böyle düşünen çok insan var. Böyle düşünmelerinin açıkçası bana bir zararı yok ama çok üzücü, bunu söylemek isterim.

31 temmuz 2022 23:09

4. populisingde zannediyorum okuduğum kadarıyla bu gercekten boyle, cover reis bile gecmis bu yollardan soyledigine gore.

1 ağustos 2022 17:29