üsküdar üniversitesi klinik psikoloji yükseklisans?

süslüler tezsiz yapacağım. 5 haziranda başlıyormuş. orada yl yapan var mı? memnun kaldınız mı? iletişime geçebileceğim rahat konuşabileceğim hocala tanıyorsanız isimlerini söyler misiniz. bu arada not ortalamam 2.27 ydi. alese girmeli miyim?

1. öncelikle üniversitenin eğitimini bilmiyorum. ancak bir klinik psikolog olarak bölümün başındaki hocanın psikoloji camiasında çok da iyi bir imajı olmadığını belirtmek isterim. hocalar çok yüksek ihtimalle konuşmazlar. (link: https://uskudar.edu.tr/sobe/klinik-psikoloji-yuksek-lisans-programi-basvuru-ve-ucretler link) burada ales puanının etkisinin nasıl olduğu belirtilmiş.

26 mayıs 2023 10:46

2. Ss, bizim de okuldan bir arkadaşımız buraya başvurup sonra zar zor parasını geri alıp kaçmıştı. Kontenjanın çok çok üstünde öğrenci almışlar, daha doğrusu klinik psikoloji derslerini başka bölümlere seçmeli olarak açmışlar. Bölüm hocalarımız da uyardı hatta bizi bu okulla ilgili.

26 mayıs 2023 11:29

3. Dandirik dandirik okullarda yüksek lisans yapmayın gözünüzü seveyim ya. Üsküdar üni ne. Hiç yapmayın daha iyi

26 mayıs 2023 11:48

4. okula giderken bi sağlık sorunum oldu. o yüzden not ortalamam düşük çünkü son 2 yıl ders çalışamadım ve devamlılık sağlayamadım. üsküdar ı seçmemin sebebi şu an çalışıyor olmam. diğer okulların hepsi hafta içi. üsküdar hem online hem de haftasonu. başka önerileriniz varsa açığım arkadaşlar. bilgiden mezunum. bilgideki hocalarım buraya gel dedi ancak dediğim gibi çalıştığım için uyum sağlayamam.

26 mayıs 2023 13:33

5. nevzat tarhanı bende duydum. fakat başka neresi olabilir bilemiyorum.

26 mayıs 2023 13:34

6. hahahahah bu ortalama ne hiç okumasaydın knk sonra başımıza parayla psikolog oluyosunuz insanların psikolojilerini daha cok bozuyosunuz bu bilgisizlikle :D bahsettiğin okul en paralı okullardan biri belli ki parayı döşeyip olacaksın psikolog

26 mayıs 2023 13:58

7. A6, siz de çevrenizdekilerin psikolojisini bozmamak adına yüksek not ortalamalı bir psikoloğa gitseniz iyi olur sanki. insanların yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri gelip de burada anonimliğe güvenerek söylemeyin artık. Herkesin hayatı hakkında bilgi sahibi misiniz de gördüğünüz iki üç kelimeyle bu şekilde yargılıyorsunuz?

26 mayıs 2023 14:34

8. a6 sana oksijen veren ağacın fotosentezini öpiyim :)

26 mayıs 2023 16:44

9. Üsküdar üniversitesi artık 30 civarı kişi alıyor ve girebilmem için 3.50 üzeri ortalama ve 85 civarı aşes gerekiyor. Bir önceki senenin sonuçlarını bulabilirsin açık açık belirtmişler öğrencilerin puanlarını

Klinik psikoloji yl hakkında hiçbir fikri olmayanlar yorum yapmasın lütfen ya yüksek lisansa kabulde en zor olan bölümlerden birisi klinik psk. Çok az kişi alıyorlar artık.

26 mayıs 2023 17:57