şeyma ünal da boşanıyormuş gördünüz mü ?

şimdi gördüm storysini çok mutlu görünüyorlardı ya çok severim bu kadını. çok da tatlı iki çocukları vardı daha yeni mutlu mutlu story atıyordu eşiyle çok garıp oldum. magazinsel bi tarafı yok sorunun kendi halinde biri sadece tanıyanlar varsa konuşmak istedim belki ben görememişimdir o kadar da mutlu değildir gibi gibi.

1. Ünal soyadıyla tanındığı için öyle yazdım tabi artık kendi soyadını kullanacak.

9 haziran 2024 03:23

2. Ah sizden gördüm ve çok şaşırdım.

9 haziran 2024 08:19

3. oha. boşanıyormuş değil boşanmış bile, soyadı değişmiş şeyma ünal diye aratınca bulamadım eski soyadına dönmüş. bu kadar ani bir boşanma olunca büyük bir şey var demek ki ihanet vs. gibi diye düşündürtüyor ama bilemedim :( ben de ara ara takip ediyorum takı markası çocuk ürünleri markası yeldeğirmenindeki kafesi az çok hakimim hayatına, hayata bakışını sevdiğim biriydi. daire'ye de çıkmışlardı hatta evlerini göstermişlerdi 3 sene olmuş şimdi böyle apar topar ben boşanıyorum bile demeden ben boşandım diye çıkmak... haklarında hayırlısı olsun 2 küçük çocuk umarım mümkün mertebe en az hasarı alırlar.

9 haziran 2024 08:25

4. İnstasını söyleyebilir misiniz süslüler merak ettim

9 haziran 2024 08:58

5. Süslü benim de yakın hissettiğim sevdiğim bi hesaptı, bayadır sosyal medyadan uzağım.  bilemeyiz tabi ama ani bi şey olması daha olası duruyor, haklarında hayırlısı

9 haziran 2024 09:22

6. Ben şok. Evliliğine öyle özenirdim ki. Demek içini bilemiyoruz. Mutlu olsun dilerim

9 haziran 2024 09:38

7. boşanma mesajı bana samimi geldi , bir de sanki kırgın ayrılmış gibi ( hoş kim mutlu boşanıyor da)

9 haziran 2024 10:21

8. A4 Şeyma Akkurt olarak arat başta çıkıyor zaten

9 haziran 2024 10:27

9. Sosyal medyada her gördüğüne inanan ergen değişim ama ben de çok imrenirdim evliliklerine. Malum herkes birine özendiğimizi söylediğimizde ergen olmakla suçluyor ama çok samimi gözüküyorlardı. Bana da ihanet gibi geliyor günahını almayayım tabi ama öyle bir şey varsa da boyu devrilsin gül gibi kadını aldatmak ne

9 haziran 2024 11:24

10. Umarım bu soyadı değişikliği onu zorlamaz malum senelerdir Ünal olarak tanındı

9 haziran 2024 11:25